O espri iki yıl önce yapıldı @eskici tarafından ama daha unutulmadı.
Unutulmaz ya, forumun olmamış rekoru olması lazım o mesajO espri iki yıl önce yapıldı @eskici tarafından ama daha unutulmadı.
İki değil, yaklaşık dört yıl önce atılmış bu mesaj. Üşenmedim, eski konumu buldum, oradan da o mesajı. Yalnız içeride değil, dışarıda izliyor diziyi. Espri farklıymış.Unutulmaz ya, forumun olmamış rekoru olması lazım o mesaj
@eskici nin espri kabiliyeti çok ayrı bir boyutta ya, ben o kadarını düşünemedimİki değil, yaklaşık dört yıl önce atılmış bu mesaj. Üşenmedim, eski konumu buldum, oradan da o mesajı. Yalnız içeride değil, dışarıda izliyor diziyi. Espri farklıymış.
@eskici nin espri kabiliyeti çok ayrı bir boyutta ya, ben o kadarını düşünemedim
Sıfırlandı onlar hep. Keşke ss alsaymışızForumda Yapılan İlginç Yorumlar
Son zamanlarda "ilginç" ya da "iğrenç" diye tabir edeceğimiz espriler ortaya çıktı. Hep birlikte bu konuda o esprileri canlandıralım. İlk esprimiz @eskici'nin yaptığı "İcerde'yi disarda izleyecem :A" esprisi olsun...fav10.net
Bu arada efsane yorumun linki bu konuda ama "olmamış" demelerimiz kalmamış konuda.
O konuyu canlı tutalım da, hafızalarda hep taze kalsın böyle yorumlar.Sıfırlandı onlar hep. Keşke ss alsaymışız
Dur daha yeni başlıyoruzKötü espriciler toplanıyor yine eyvahlar olsun
Senin Arslan Bey olduğunu bu mesajınla anladım hoşgeldin diyelim o zamanİki değil, yaklaşık dört yıl önce atılmış bu mesaj. Üşenmedim, eski konumu buldum, oradan da o mesajı. Yalnız içeride değil, dışarıda izliyor diziyi. Espri farklıymış.
Odaklanma sorunum var, bilgisyar oyunu oynuyorum, müzik dinliyorum vs derken diğer etkinliklere zaman kalmıyor.yap sen de, seni engelleyen ne?
Ya benim kötü huyum kendimi bu tarz etkinliklere verince fazla kaptırıyorum ve manyakça izliyorum Hani çekirdek çitlerken sonu gelmeden bırakamazsın ya bende ki de o hesap
Whatsapp daha ciddi bir yer, Insta'da yazarsan karşındaki insan seni "ciddi" düşünmez, insanlar Insta'dan WP'ye geçme evresini yakalamaya çalışıyor ayrıca.Instagram neyine yetmiyor
Yok artık, beni farklı biri mi sandın?Senin Arslan Bey olduğunu bu mesajınla anladım hoşgeldin diyelim o zaman
Kullanıcı adını değiştirmişsin ne yapayımYok artık, beni farklı biri mi sandın?
Geldiğime dair konu açtım, yabancı bir kullanıcı adı var. İnsan merak eder de hem konuya, hem de yabancı bir kullanıcı bu kadar aktif, kim acaba diye merak eder.Kullanıcı adını değiştirmişsin ne yapayım
Evet konuyu gördüm hatta 2-3 defa girmeyi düşündüm ama nedense bir türlü girip bakmadımGeldiğime dair konu açtım, yabancı bir kullanıcı adı var. İnsan merak eder de hem konuya, hem de yabancı bir kullanıcı bu kadar aktif, kim acaba diye merak eder.
Konuyu açan kişi ve konuyu birleştirseydin, muhtemelen çözerdin olayı. Şimdi espri olayıyla çözdün kim olduğumu.Evet konuyu gördüm hatta 2-3 defa girmeyi düşündüm ama nedense bir türlü girip bakmadım
Geç olsun güç olmasın demişlerKonuyu açan kişi ve konuyu birleştirseydin, muhtemelen çözerdin olayı. Şimdi espri olayıyla çözdün kim olduğumu.