O güzel değil sevmedim halkın sesine kulak gerdimDespacito'yu seçseydin 6.5 milyar dinlendi
O güzel değil sevmedim halkın sesine kulak gerdimDespacito'yu seçseydin 6.5 milyar dinlendi
Biraz oy dilen milletten ama belki ihtiyacın yoktur.
Forumda Dua Lipa sevenler çok fazla olduğu için seçtim. Ama yarışmada normalin 100 katı kadar zorlandığım için elenebilirimGeçen hafta isyan eden sendin yoksa elenip elenmemen çok umrumda değil.
Benim o şarkı
O kadını forumda seven 3-5 kişi var tamamen balon. Şimdiden geçmiş olsun.Forumda Dua Lipa sevenler çok fazla olduğu için seçtim. Ama yarışmada normalin 100 katı kadar zorlandığım için elenebilirim
Forumda Dua Lipa sevenler çok fazla olduğu için seçtim. Ama yarışmada normalin 100 katı kadar zorlandığım için elenebilirim
Benim o şarkı
Konu var da pek iç açıcı değil, keşke New Rules'i seçseydim pişman oldum şimdiTanıtmış oldun şarkıyı. Bence konusunu falan aç. Az pr kas
Konu var da pek iç açıcı değil, keşke New Rules'i seçseydim pişman oldum şimdi
Dua Lipa - Don't Start Now (Yeni Single)
Dua Lipa yeni teklisinin haberini geçtiğimiz günlerde "beni özlediniz mi?" notuyla duyurarak sevenlerini heyecanladırmıştı. İşte Dua Lipa'nın yeni teklisi Don't Start Now parçası;fav10.net
Fake olsun diye beni etiketlemedin.
Fake olsun diye beni etiketlemedin.
Bana niye soğuk yapıyorsun.Unuttum seni etiketlemeyi
Bana niye soğuk yapıyorsun.
New Rules iyi giderdi aynen. @Billy Kane ve @MayısKralı seni 1. Yapabilecek mi bakalım
Keşke New Rules seçseymiş.
Benim favorim be the one
Slowları daha iyi, sesi slowa gidiyor.
Çok zorluyorsun şansını. Dua Lipa sevenlerini de oylamada çok zorlamışsındır muhtemelen. Be the one, New rules, no lie'la rahat geçerdin turu. Elenirsen hiç foruma laf atma.Forumda Dua Lipa sevenler çok fazla olduğu için seçtim. Ama yarışmada normalin 100 katı kadar zorlandığım için elenebilirim