- Reaksiyon puanı
- 58,360
- Puanı
- 1,061
Sen yarışsan 1.yaparsın valla sende o hırs var![]()
Lana'ya ben bile ilaç olamam. Foruma komple kulak ameliyatı yapacak biri lazım.
Sen yarışsan 1.yaparsın valla sende o hırs var![]()
Bu sefer doğru tercih yaptın hissediyorum.![]()
Taylor da da bir çökmüştün 2015 yılında, belki de çok dikkatini vermedinLana'ya ben bile ilaç olamam. Foruma komple kulak ameliyatı yapacak biri lazım.![]()
Taylor da da bir çökmüştün 2015 yılında, belki de çok dikkatini vermedin![]()
Rihanna 1.olduktan sonra bir rahatlama gelmişte olabilirHazırlıksız yakalandım. Ve şarkı seçeneği çok dardı.![]()
Bu hafta tam bizim haftamiz aslinda, senle ben yarisacaktik asil.Geçen haftanın en çok konuşanı olduğu için yönetim olarak ona kıyak geçmemiz lazım bence. Şuna güzel bi şeyler öner![]()
Ciddiyim.Hadi inanmış gibi yapalım da elenmem için adak adayan arkadaşların kırılmasın.Gayet güzel ve içim rahat.
3 haftadır tam anlamıyla tatmin edecek bir puan göremedik umarım olur.![]()
Rihanna 1.olduktan sonra bir rahatlama gelmişte olabilir![]()
Git bir şey öner o zaman.Ciddiyim.![]()
Buyur yüz tane önerdim.Git bir şey öner o zaman.Bir şarkı daha aklımdaydı ama şarkıcısı bayağı kapıldı o yüzden vazgeçtim.
![]()
Klişe benim göbek adım.Klise sarkilara alerjim var, üzgünüm.![]()
Teşekkürler ama ben ilk seçimden şaşmayayım. Zaten seçtiğim şarkıya da şimdiden 2-3 tane kalp geldi değiştirmeyeceğim.Buyur yüz tane önerdim.![]()
Kişi sevdiği kanaldan bilir işi.Klişe benim göbek adım.![]()
Teklif var israr yok.Teşekkürler ama ben ilk seçimden şaşmayayım. Zaten seçtiğim şarkıya da şimdiden 2-3 tane kalp geldi değiştirmeyeceğim.Elenirsem de forumun kalitesizliği tekrar tescillenmiş olur beni ilgilendirmez.
![]()
Teklif var israr yok.
Bu da vardi.
Yok artık Mucize Doktor ve Öğretmen ne.Kişi sevdiği kanaldan bilir işi.![]()
Kes sesini hizmetci parcasi.Bu kadar meraklıysan Emre'nin yerine sen girseydin yarışmaya![]()
24 Kasim 20092009 bu olmaz ben baktım bugün![]()