- Reaksiyon puanı
- 57,085
- Puanı
- 1,061
Sen yarışsan 1.yaparsın valla sende o hırs var
Lana'ya ben bile ilaç olamam. Foruma komple kulak ameliyatı yapacak biri lazım.
Sen yarışsan 1.yaparsın valla sende o hırs var
Bu sefer doğru tercih yaptın hissediyorum.
Taylor da da bir çökmüştün 2015 yılında, belki de çok dikkatini vermedinLana'ya ben bile ilaç olamam. Foruma komple kulak ameliyatı yapacak biri lazım.
Taylor da da bir çökmüştün 2015 yılında, belki de çok dikkatini vermedin
Rihanna 1.olduktan sonra bir rahatlama gelmişte olabilirHazırlıksız yakalandım. Ve şarkı seçeneği çok dardı.
Bu hafta tam bizim haftamiz aslinda, senle ben yarisacaktik asil. @AseratGeçen haftanın en çok konuşanı olduğu için yönetim olarak ona kıyak geçmemiz lazım bence. Şuna güzel bi şeyler öner
Ciddiyim.Hadi inanmış gibi yapalım da elenmem için adak adayan arkadaşların kırılmasın. Gayet güzel ve içim rahat.
3 haftadır tam anlamıyla tatmin edecek bir puan göremedik umarım olur.
Rihanna 1.olduktan sonra bir rahatlama gelmişte olabilir
Git bir şey öner o zaman. Bir şarkı daha aklımdaydı ama şarkıcısı bayağı kapıldı o yüzden vazgeçtim.Ciddiyim.
Buyur yüz tane önerdim.Git bir şey öner o zaman. Bir şarkı daha aklımdaydı ama şarkıcısı bayağı kapıldı o yüzden vazgeçtim.
Klişe benim göbek adım.Klise sarkilara alerjim var, üzgünüm.
Teşekkürler ama ben ilk seçimden şaşmayayım. Zaten seçtiğim şarkıya da şimdiden 2-3 tane kalp geldi değiştirmeyeceğim. Elenirsem de forumun kalitesizliği tekrar tescillenmiş olur beni ilgilendirmez.Buyur yüz tane önerdim.
Kişi sevdiği kanaldan bilir işi.Klişe benim göbek adım.
Teklif var israr yok.Teşekkürler ama ben ilk seçimden şaşmayayım. Zaten seçtiğim şarkıya da şimdiden 2-3 tane kalp geldi değiştirmeyeceğim. Elenirsem de forumun kalitesizliği tekrar tescillenmiş olur beni ilgilendirmez.
Teklif var israr yok.
Bu da vardi.
Yok artık Mucize Doktor ve Öğretmen ne.Kişi sevdiği kanaldan bilir işi.
Kes sesini hizmetci parcasi. @MayısKralıBu kadar meraklıysan Emre'nin yerine sen girseydin yarışmaya
24 Kasim 20092009 bu olmaz ben baktım bugün