Ben sadece 1 kere katıldım. Senin gibi her sezon yarışmaua atlasaydım 5 kez şampiyon olurdum.Sen 1 kere anca oldun ben 2 kere şampiyon 2 kere yarı final gördümEn iyisi benim her zaman
![]()
Ben sadece 1 kere katıldım. Senin gibi her sezon yarışmaua atlasaydım 5 kez şampiyon olurdum.Sen 1 kere anca oldun ben 2 kere şampiyon 2 kere yarı final gördümEn iyisi benim her zaman
![]()
Ben sadece 1 kere katıldım. Senin gibi her sezon yarışmaua atlasaydım 5 kez şampiyon olurdum.![]()
dikkat et muhattap olursak kimin ayağını kaydıracağımız belli olmazBakiyorum da muhattap olmaya baslamissin.![]()
Bir buçuk metre boyun var ateş olsan düştüğün yeri zor yakarsın.dikkat et muhattap olursak kimin ayağını kaydıracağımız belli olmaz![]()
vallahi ararın neo nazileri sabun yaparlar seniBir buçuk metre boyun vae ateş olsan düştüğün yeri zor yakarsın.![]()
Bana da ilk hafta iki üç yorum gelmişti.Ekli dosyayı görüntüle 77646
JLo'nun videoya yorum geldi dur daha yeni yükledim nerden gördün@kerem @dreamy
Ecnebiler bile JLo'ya destek veriyor ne kadar doğru bir seçim yaptığım tekrar tescillendi.Bana da ilk hafta iki üç yorum gelmişti.
Karantine altında olunca işsiz çok tabii.![]()
2 haftadır grup halinde dolaşmak yasak, Merkel anneciğin duyurdu geçen haftalarda.vallahi ararın neo nazileri sabun yaparlar seni![]()
Ecnebiler oy vermeyecek ama. Arabesk hayranları üyelerimizin puanları geçerli burada.Ecnebiler bile JLo'ya destek veriyor ne kadar doğru bir seçim yaptığım tekrar tescillendi.![]()
Bana da ilk hafta iki üç yorum gelmişti.
Karantine altında olunca işsiz çok tabii.![]()
kız sana biri de yeter2 haftadır grup halinde dolaşmak yasak, Merkel anneciğin duyurdu geçen haftalarda.![]()
Rihanna alanlar -1 alıyor benden biliyor muydun 4.rihannasin özgün olunn biraz..uzun araştırmalarım sonucu bu şarkının önceki yarışmalarda yarı finalde yalın ve sılayı elediğini buldum; yani bir şarkı hem marul kafa @denizz19 hem angara bebesi @Bully lobilerini saf dışı bırakabiliyorsa mantıken 1. olmalışarkının hakkını vermeyeni @serhatt öpsün riri yerine
@Yiğitt
@Aserat
@xBUGRAx
@bazinga
@dreamy
@Turkuazz
@denizz19
@mrt-06
@batuhankaralar
@-potterhead-
@Özgür
@S.G.A.T.
@Ahmed
@kerem
@MayısKralı
@sokak sanati
@Forumdash
@Bully
@pompy
@vadikızı
@MEnes
@BesaleT
@Harunnn60
@MasacRE
@Tolstoyevski
@alperuz
@Felon
@phoebebuffay
@Sherlock
@Maskeli Fedai
@YıldırıM
@yigit_00
@xemrexxx
@Hachiko
@Tolstoyevski
@xdragxx
@emreemreu
@Hachiko
@eskici
@Emre Ozansoy
@alperuz
@hayret bi şey
@Silinmiş Üye
@tolgab
@The_Erinch
@offensive
@cookies
@Billy Kane
@12.Adam
@Billy Kane
@mesmeso61
@phoebebuffay
selda bağcan ile mi gelelim nasıl bir özgünlük istiyorsunRihanna alanlar -1 alıyor benden biliyor muydun 4.rihannasin özgün olunn biraz..
Kimler oy verdi sana ya ben @Billy Kane ye oy vermiştim.uzun araştırmalarım sonucu bu şarkının önceki yarışmalarda yarı finalde yalın ve sılayı elediğini buldum; yani bir şarkı hem marul kafa @denizz19 hem angara bebesi @Bully lobilerini saf dışı bırakabiliyorsa mantıken 1. olmalışarkının hakkını vermeyeni @serhatt öpsün riri yerine
@Yiğitt
@Aserat
@xBUGRAx
@bazinga
@dreamy
@Turkuazz
@denizz19
@mrt-06
@batuhankaralar
@-potterhead-
@Özgür
@S.G.A.T.
@Ahmed
@kerem
@MayısKralı
@sokak sanati
@Forumdash
@Bully
@pompy
@vadikızı
@MEnes
@BesaleT
@Harunnn60
@MasacRE
@Tolstoyevski
@alperuz
@Felon
@phoebebuffay
@Sherlock
@Maskeli Fedai
@YıldırıM
@yigit_00
@xemrexxx
@Hachiko
@Tolstoyevski
@xdragxx
@emreemreu
@Hachiko
@eskici
@Emre Ozansoy
@alperuz
@hayret bi şey
@Silinmiş Üye
@tolgab
@The_Erinch
@offensive
@cookies
@Billy Kane
@12.Adam
@Billy Kane
@mesmeso61
@phoebebuffay
Bir work le where have you been kaldıselda bağcan ile mi gelelim nasıl bir özgünlük istiyorsun![]()