- Reaksiyon puanı
- 114,331
- Puanı
- 1,060
Evet bizim buralarada öyle olacak. Biz belki bu sene Türkiye'ye gelemeyebiliriz.türkiye yasaklayabilirmiş nisan sonuna kadar
Evet bizim buralarada öyle olacak. Biz belki bu sene Türkiye'ye gelemeyebiliriz.türkiye yasaklayabilirmiş nisan sonuna kadar
Vielen Dank
Seninkine baktım, aynı sene üye olmuşuz 😱
yıl kutlamaları 1 ay geçsede kutlanabilir, hatta @MasacRE 11 ay geçsede kutlayabilirim demişti
Yaşını hiç bilmiyordum muhabet ettiğimiz zamanlarEvet ben geldiğimde 14 yaşındaydım şimdi 19 burada büyüdüm diyebilirim. Ama sen bir sene sonra aktif olmaya baslamıstın sanırsam.
Yaşını hiç bilmiyordum muhabet ettiğimiz zamanlar
Ben 2015 ve 2016 sadece survivor zamanı uğruyordum foruma, sonra 2016 sonlarında başka konularda aktif olmaya başladım. 2017 aktifliğim start aldı ama 2018den itibaren düzenli konu açma etkinlik yürütme zamanların oldu. En son ki dizi etkinkiğime katılim gıstermemen ve Diss Savaşları'na katılacağıni belirtip hatırlatmalarıma cevap bile vermemene bozulmuştum (taşımı atayım )
Başka etkinliklere inşallah daha buralardaysak ilerde yapmayı planladığım baya etkinlikler var 😊Evet haklısın ama o dönemler gerçekten yoğundum.
Nasıl silinmiş. 😱@Maskeli Fedai okadar uğraştan sonra konuma geldin kutladın ama silinmiş mesajlar
@Özgür sennki de gitmiş 😏
Şansa bak :/
dünkü goygoylarımız hepsi gitmiş 😱 @MasacRE @MEnes @Tolstoyevski @Sherlock
Benim gibi detaycı biri için zor olacak ama tamam görmezden gelirimParanormal şeyler olabilir çok takılmayın.
Açtığımız konulara girilmiyor konular silinmediği halde.Paranormal şeyler olabilir çok takılmayın.
Konuların içeriğindeki mesajlar silindiği için gözükmüyor maalesef. Bu gibi konuların yeniden açılması gerekecek.Açtığımız konulara girilmiyor konular silinmediği halde.
Ben ne zaman harika atmışım 😳Nasıl silinmiş. 😱
milettin mesajına tepki birakmaya çekinir olduk. Fırlıyor reaksiyonlarKorktum biraz
haha ben mi aceleye getirdim? 1 sene bekledim be@Dosi bak acele ettirdin gitti tüm her şey..