aynen aynen, biz favori üeler yoksun kalırız yoksaAman ne biliyorsan çaktırma boşver, her ne ise o seçenek kapanmasın bari. Belki bize de zararı olur kapanırsa![]()
şu maç bi biteseydi. Kıpırdamıyorum bile yerimden, totem tam olsun diye
aynen aynen, biz favori üeler yoksun kalırız yoksaAman ne biliyorsan çaktırma boşver, her ne ise o seçenek kapanmasın bari. Belki bize de zararı olur kapanırsa![]()
Artık nasıl bir totem yaptıysan kaç tane pozisyonu harcadı bizim herifleraynen aynen, biz favori üeler yoksun kalırız yoksaBir ara sana yazarım özelden
![]()
şu maç bi biteseydi. Kıpırdamıyorum bile yerimden, totem tam olsun diye![]()
telefon şarjda ve ben ayakta duruyorum, çıkarıp kanepeye geçebilirim ama işte çekiniyorumArtık nasıl bir totem yaptıysan kaç tane pozisyonu harcadı bizim herifler![]()
Totemin tuttu, gözün aydıntelefon şarjda ve ben ayakta duruyorum, çıkarıp kanepeye geçebilirim ama işte çekiniyorum![]()
Gönül isterdiki kaybedin ama bunada şükürTotemin tuttu, gözün aydın![]()
Evet @Tolstoyevski bazinga'nın profiline yazdı, eskisi gibi göremezmiyiz üye sayısını diye ve sonra hop görür olduk ama eskiye oranla başlıktada görüyoruz artık. Aslında forumun yeni halinde olunmuştu ve ziyaretçiler bile görebiliyordu kaç kişinin baktığını ve ben tabiki herzamanki gibi çenemi tutmayıp detayı belirttiğimde bazinga komple kapamıştı o seceneğiartık bir çok detayda susuyorum çünkü bana sus çaktırma diyenler var
çok önemli bir detay var mesela ama onu @Sherlock a bile belirtmiyorum
o detay yüzünden önemli bir seçenekide bize kapatabilirler yoksa
evet ya, resmen kendini gizleme akımına sebep oldum![]()
senin tuzun kuru, sadece favori üyeler zarar görürBir yandan bu detayı merak ediyorum, bir yandan da etmek istemiyorum.Çünkü söylediğin an muhtemelen o şey ne ise herkes patır patır kapatacaktır.
![]()
senin tuzun kuru, sadece favori üyeler zarar görür![]()
(bu detay bile fazla açıklayıcı oldu
)
Sen merak etmeye devam et![]()
grubumuzda yaz ama ben anladığını sanmıyorumGaliba anladım ama neyse.![]()
Ne zaman döneceksin? Uçuşlar iptal olmaya başladı.istanbula dönmeye hazırlanıyorum @Dosi nice senelere
yarın ben irlandadayım 17 marta kadar süre varmış @DosiNe zaman döneceksin? Uçuşlar iptal olmaya başladı.
Yarın mı dönüyorsun yani? Dikkatli ol pompy. Türkiye'ye gidince 14 gün falan evde kal.yarın ben irlandadayım 17 marta kadar süre varmış @Dosi
irlandada 1 ay daha uzatabilirler tatiliPeki geri dönecekmisin İrlanda'ya yoksa İrlanda'da ki okul defterini kapadın mı?
Bizdeki okulları kapatmıyorlar bir türlü.
tatil bitince geri gelecekmisin İrlanda'ya?irlandada 1 ay daha uzatabilirler tatili
türkiye yasaklayabilirmiş nisan sonuna kadartatil bitince geri gelecekmisin İrlanda'ya?