Sayın Gs'li dostum sizden korkmaya başladım..
Korkmalısın...
Sayın Gs'li dostum sizden korkmaya başladım..
Teşekkür ederim abla, inşallah.
Goygoyun, kalitenin, SABAR'ın adresi @Sherlock beyciğim 15 binler kulübün kutlu olsun. Nice 15 binlere 155 binlere inşallah hep beraber
Hediye olarak da sana bir şaheser bırakıyorum. Aradığın SABAR'ı bulacaksındır eminim burada
Rica ederim elim boş oldu ama aklıma bişi gelmedi ya
Canın sağ olsun abla, doğum günü konusunda yeterince hediye vermiştin zaten boşver. Bu aralar @Dosi hanımın hediyeye ihtiyacı varmış, ona verebilirsin bak.
@Maskeli Fedai ve @MasacRE ve @Turkuazz bu üçü aklımda kalmış daha hediyeyle gelmeyen ve söz verip geleceklerini diyen, ha bi de @Özgür ve @xBUGRAx benim 5. seneme uğrayip hediye vermediler 🙄 onlardan kapınca ozaman moralim yerine gelecekCanın sağ olsun abla, doğum günü konusunda yeterince hediye vermiştin zaten boşver. Bu aralar @Dosi hanımın hediyeye ihtiyacı varmış, ona verebilirsin bak.
Ne ara gıı.@Maskeli Fedai ve @MasacRE ve @Turkuazz bu üçü aklımda kalmış daha hediyeyle gelmeyen ve söz verip geleceklerini diyen, ha bi de @Özgür ve @xBUGRAx benim 5. seneme uğrayip hediye vermediler 🙄 onlardan kapınca ozaman moralim yerine gelecek
söz veren siz değilsiniz, üstteki üçlü ama sen ve Buğra'nin eksikliğini hisettim ben geçen 5. seneme girdim ama hediye gelmedi senden (galiba) gidip bi bakayım konumaNe ara gıı.
@Maskeli Fedai ve @MasacRE ve @Turkuazz bu üçü aklımda kalmış daha hediyeyle gelmeyen ve söz verip geleceklerini diyen, ha bi de @Özgür ve @xBUGRAx benim 5. seneme uğrayip hediye vermediler 🙄 onlardan kapınca ozaman moralim yerine gelecek
Şimdi vereyim hediyeni olmaz mı.söz veren siz değilsiniz, üstteki üçlü ama sen ve Buğra'nin eksikliğini hisettim ben geçen 5. seneme girdim ama hediye gelmedi senden (galiba) gidip bi bakayım konuma
edit evet yazmamışsın
Gece uğrarsın bir ara, şimdi aceleden verme birşey bana belki burun kıvırirım yoksa yarında verebilirsin
1 taşla iki kuş, seni tebrik etmeyenlerede hatirlatma olduListeye bak, maşallah...
Tamamdır ben birkaç hediye ayarlayayım sana.Gece uğrarsın bir ara, şimdi aceleden verme birşey bana belki burun kıvırirım yoksa yarında verebilirsin
Şimdi izleme fırsatı bulabildim. Yarına demiştim ve yarının bitmesine 4 dakikamız var. Sözümü tuttumAklıma şu geldi, izle mutlaka 2.’si de var.
Şimdi izleme fırsatı bulabildim. Yarına demiştim ve yarının bitmesine 4 dakikamız var. Sözümü tuttum
Baya güldüm
Ankara'nın en güzel yanı ( @Tolstoyevski bu senin klişe lafın değil mi ya? 😱 İstanbul'a dönmek dediğin? Senden duymuştum ilkkez
@MEnes 'in de klişe laflarını duydum gibi gibi
133 numarali mesajımada göz at@Tolstoyevski ve adaşımın içine işlemiş Leyla İle Mecnun isimli dizi, o yüzden normal bir durum bu.
Leyla ile Mecnun bizim hayatımıza işlemiş, normal yani benim laflarımın bu videoda yer alıyor olması.Şimdi izleme fırsatı bulabildim. Yarına demiştim ve yarının bitmesine 4 dakikamız var. Sözümü tuttum
Baya güldüm
Ankara'nın en güzel yanı ( @Tolstoyevski bu senin klişe lafın değil mi ya? 😱 İstanbul'a dönmek dediğin? Senden duymuştum ilkkez
@MEnes 'in de klişe laflarını duydum gibi gibi
Ulan bunu görmedim de yazdım mesajı, benim dediğimin aynısını demişsin nerdeyse. Yeter artık kopyam olma be adam...@Tolstoyevski ve adaşımın içine işlemiş Leyla İle Mecnun isimli dizi, o yüzden normal bir durum bu.