🕵Sherlock 15.000'ler Kulübünde! 🕵#EvdeKal #SABAR

Goygoyun, kalitenin, SABAR'ın adresi @Sherlock beyciğim 15 binler kulübün kutlu olsun. Nice 15 binlere 155 binlere inşallah hep beraber :A

Hediye olarak da sana bir şaheser bırakıyorum. Aradığın SABAR'ı bulacaksındır eminim burada :A
f282c4a20febff49ffa146151d9790839972e56e.gifv

Müthiş bir sıva bu be, teşekkür ediyorum Utku beyciğim. Bu özelliklerin hepimizde olmasından ötürü 15 binler isimli kulübe erişebildim. :A Hep beraber olmazsa olmaz zaten Utku beyciğim, tek başıma ne yazacağım 155 bin kez. :A

AMAN AMAN AMAN... HEDİYEYE BAK... :A Evan Rachel Wood gerçekte bir SABAR eseridir, aksini kimse ama kimse iddia edemez. :A Şu güzelliğe bakar mısınız...

F5Bxfo.jpg

• Harika
Reactions: MasacRE and MEnes
Tebrikler şer odağı melun :A al sana süslüman bir bacı hediye ediyorum :X

Bu tebrik mesajına beğeni olsun, harika olsun böyle şeyler atmak isterdim ama çılgın hediyeden ötürü bu pek mümkün olmadı. :A Kusura bakmazsın artık. :A Teşekkür ediyorum ancak şer falan işimiz olmaz, biz goygoyumuzun, SABARımızın peşindeyiz. :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
söz veren siz değilsiniz, üstteki üçlü ama sen ve Buğra'nin eksikliğini hisettim :A ben geçen 5. seneme girdim ama hediye gelmedi senden (galiba) gidip bi bakayım konuma :F

edit evet yazmamışsın :T:

• İlginç
Reactions: Özgür
Aklıma şu geldi, izle mutlaka 2.’si de var. :A

Şimdi izleme fırsatı bulabildim. Yarına demiştim ve yarının bitmesine 4 dakikamız var. Sözümü tuttum :A
Baya güldüm :F

Ankara'nın en güzel yanı ( @Tolstoyevski bu senin klişe lafın değil mi ya? 😱 İstanbul'a dönmek dediğin? Senden duymuştum ilkkez :A
@MEnes 'in de klişe laflarını duydum gibi gibi :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Sherlock
Şimdi izleme fırsatı bulabildim. Yarına demiştim ve yarının bitmesine 4 dakikamız var. Sözümü tuttum :A

Ankara'nın en güzel yanı ( @Tolstoyevski bu senin klişe lafın değil mi ya? 😱 İstanbul'a dönmek dediğin? Senden duymuştum ilkkez :A

@Tolstoyevski ve adaşımın içine işlemiş Leyla İle Mecnun isimli dizi, o yüzden normal bir durum bu. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Dosi

Leyla ile Mecnun bizim hayatımıza işlemiş, normal yani benim laflarımın bu videoda yer alıyor olması. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi