Halimize güleyim mi ağlayam mı bilemiyorum ama bu görüntüler de stresimi azalttı vallahi.Kibar Feyzo'da Şener Şen'in sahnesi geldi aklıma.
Daha da ne denir ki bu lafın üstüne bu insanlaraMuhabir Galata’da balık tutan vatandaşa mikrofon uzatıyor, adam diyor ki ‘Ablacım ben buradaki herkesi tanıyorum virüs yok bunlarda...''
Muhabir Galata’da balık tutan vatandaşa mikrofon uzatıyor, adam diyor ki ‘Ablacım ben buradaki herkesi tanıyorum virüs yok bunlarda...''
Show Haber'de de muhabir soruyor 80 küsür yaşındaki adam 16 yaşındayım diyor. Diğeri de evde oturunca karımla kavga ettim ne yapayım diyor. Hepsi çocuk gibi mazeret üretme yarışına girmiş rezillik.Muhabir Galata’da balık tutan vatandaşa mikrofon uzatıyor, adam diyor ki ‘Ablacım ben buradaki herkesi tanıyorum virüs yok bunlarda...''
İnşallah birkaç ay sonra bunları gülerek yad edeceğiz.Show Haber'de de muhabir soruyor 80 küsür yaşındaki adam 16 yaşındayım diyor. Diğeri de evde oturunca karımla kavga ettim ne yapayım diyor. Hepsi çocuk gibi mazeret üretme yarışına girmiş rezillik.
Bir ilginçlik daha...Belçika'da eski belediye başkan yardımcısı Ali Çağlar: "Hastanelerde yatan Covid-19 hastalarının yarısı Türk, lütfen uyarılara dikkat edin"
İlginç...
Para yok.Her yerde anons yapılıyor evde kalın diye.
Her durumda ohal yapan hükümet bu sefer niye çekimser anlamıyorum.
Para yok.
Ama bu gidişat o yasağı getirecek.Mantıklı.
Benim çalıştığım sektörde bi kaç yabancı firma ülkeden çekilme kararı almış. Bu durum ciddi krize sebep olacak.
14 gün sokağa çıkma yasağı ilan edilip sonra önümüze baksak çok daha iyi olurdu. Böyle sonu belli olmayan bi labirent içinde gibiyiz.
Ama bu gidişat o yasağı getirecek.
Bende banka sektöründeyim. Ama biliyorsun ki açıkladıkları 19 pakette en çok yükü bize bindirdiler..Gelmesi lazım. Yarım yamalak devam eden sektör hiç devam etmesin daha iyi. 15-20 gün kayıp aylara çıkacak çünkü.