🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

• Üzücü
Reactions: cokiyitvci
Emrecim bunun tüm metnini copy yapar mısın lütfen...çok önemli bilgiler vermiş çünkü.

Canlı yayında konuşmuş sanırım, Twitter'da sadece bunları atmışlar. :(

"Biz İtalya'dan yüzölçümü ve nüfus bakımından daha büyük bir ülkeyiz, bu salgını kontrol etmemiz çok zor olur. Şu bir haftada herkes evlerine girmezse, insanlara temasa devam ederse bu işi kontrol etmemiz mümkün değil."

" Virüsün yayılımını önlemenin tek yolu herkesin eve kapanmasıdır. 65 yaş üstüne getirilen sınırlama ölümlerin önüne geçmek için atılan bir adım. Böyle giderse bizde aynı kararı vermek zorunda kalabiliriz."

1584873899624.png

Bu nedir abi ya.... Bu ülkeye bazen herşey müstahak diyesin geliyor ama sonra arada kaynayan doğruların gühanı ne ediyorsun....Abi HİÇBİR ŞEKİLDE VAKİT KAYBETMEDEN GECE YARISINDAN İTİBAREN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI GELMELİ. GEREKİRSE ASKER İNSİN CADDELERE BİZİMKİLER ANCA ONDAN ANLAR. Çok sinirlendim...

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
SON DAKİKA!

İstanbul Anadolu Adliyesi'nde görev yapan bir katibin Koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Başsavcılıkça yapılan açıklamada virüsün hemşire eş vasıtasıyla katibe bulaştığı bildirildi.

SON DAKİKA!

İçişleri Bakanlığınca, 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı olanlara yönelik sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgili istisnalar belirlendi. Genelge kapsamında olmakla birlikte, hizmetine ihtiyaç duyulabilecek kamu görevlileri ile eczacılar kısıtlamadan muaf olacak.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı: "Adliyemizde 6.Ağır Ceza Mahkemesi'nde zabıt katibi olarak görev yapan U.E'nin koronavirüs testi pozitif çıktı. Virüsün çalışanımıza hemşire olan eşinden bulaştığı tespit edildi. Katipte koronavirüs tespit edilmesinin ardından 6. Ağır Ceza Mahkemesi ile aynı katta faaliyet gösteren 5.,7. ve 8. ağır ceza mahkemelerinin başkan, üye ve tüm personellerinin Adalet Komisyonu Başkanlığı’nca idari izinli sayılmalarına karar verildi.(DHA)