Tabure getirmiş bir de.Off jsjsjjs
Çin kapıları kilitliyor diye kızıyorduk, bildikleri varmış.![]()
Tabure getirmiş bir de.Off jsjsjjs
Çin kapıları kilitliyor diye kızıyorduk, bildikleri varmış.![]()
İnsanlar o kadar boş ki, bir şey olsa da saldırsam diye tetikte bekliyor. Bisiklete dikkat etmeden hemen saldırı moduna geçiyor.
Ehhhh yalımız yokki bizde böyle karantinada kalalım..
Resmin altına gelen yorum ve Sabancının paylaşımı..
Traji komik.
Paylaşımda küfür var silsen iyi olur.
Paylaşımda küfür var silsen iyi olur.![]()
Orası öyle tabii de sıkıntı olmasın diye şey ettim.Ağzına sağlık abimin.![]()
Adamın dibi.Şimdi ben 7 gündür evde oturuyorum, kafayı yemek üzereyim, 7 gündür. Sayın Sağlık Bakanımızın, devletimizin verdiği direktiflerle 7 gündür evde oturuyorum. Şu balık tutanlar, bu dolaşanlar bunlar mikrop saçıyorsa, bunlarda koronavirüs varsa bunları DİREKT GÖMSÜNLER. Ben neden bunlarla neden aynı kategoriye giriyorum? Bunları direkt gömün. 7 gündür evimden çıkmıyorum neden bu pislikler yüzünden ben bu salgına maruz kalıyorum.
Sayın Cumhurbaşkanım, Sayın İçişleri Bakanım, Sayın Sağlık Bakanım, Sayın Türkiye Emniyet Müdürlüğü kim varsa artık... Artık yeter! Bu cahil insanları siz durduramazsınız! Cahil bunlar. Derhal sokağa çıkma yasağı, derhal! Herkes evinde otursun, sokağa çıkma yasağı getirin lütfen! Çok insan ölecek...
Murat ÖvüçMilyonların sesi olan bu haykırışa kulak verilsin artık..
65+'a yasak geldi de ne oldu? Yine herkes dışarılarda. Yaşlıların istediği ne anlamıyorum? Her türlü imkan var ama yine sokaklara serpilmişler.Şimdi ben 7 gündür evde oturuyorum, kafayı yemek üzereyim, 7 gündür. Sayın Sağlık Bakanımızın, devletimizin verdiği direktiflerle 7 gündür evde oturuyorum. Şu balık tutanlar, bu dolaşanlar bunlar mikrop saçıyorsa, bunlarda koronavirüs varsa bunları DİREKT GÖMSÜNLER. Ben neden bunlarla neden aynı kategoriye giriyorum? Bunları direkt gömün. 7 gündür evimden çıkmıyorum neden bu pislikler yüzünden ben bu salgına maruz kalıyorum.
Sayın Cumhurbaşkanım, Sayın İçişleri Bakanım, Sayın Sağlık Bakanım, Sayın Türkiye Emniyet Müdürlüğü kim varsa artık... Artık yeter! Bu cahil insanları siz durduramazsınız! Cahil bunlar. Derhal sokağa çıkma yasağı, derhal! Herkes evinde otursun, sokağa çıkma yasağı getirin lütfen! Çok insan ölecek...
Murat ÖvüçMilyonların sesi olan bu haykırışa kulak verilsin artık..
İnternet gerçekten büyük nimet. Genç kesimde de cahillik çok var tabii ama en azından cehalet oranı biraz daha az. Yaşlılar ise internetten tamamen uzak oldukları için farklı bir dünyada gibiler maalesef. Tabii ki çok bilinçli yaşlılarımız da var o ayrı.Çok açık ve net söylüyorum.
Yaşlılara bu kadar ilgi gösteren, bu kadar yardımcı olan 2. bir ülke yok bence şu an.
O kadar destek hattı yarattılar ama nafile. Burda bile pencereden kaç tane yaşlı gördüm sokaklarda. Keşke bana da evde kal denilse de tek derdim bu olsa. Ben de bir sağlık çalışanıyım ve çalışmamak gibi bir lüksüm de yok.
Yaşlıların bu kadar başına buyrukluğunun sebebi eskiden onlra gösterilen müsama. Kimse kusura bakmasın. Eğri oturup doğru konuşalım. Bence "insan"ları, toplumu idare etmenin en iyi yolu korkudur. Eğer insanları korkutmazsan hiçbir şey olacağı yok.
Bu belki kulağa barbarca geliyor ama eskiden nasıl olduğunu herkes biliyor. Eğer insanlar korkmazsa onlara bir şey yaptıramazsın.
Bu herkes için geçerli değil ama kurunun yanında hep yaş da yanar zaten.
Adamın dibi.![]()
Haklısın ama zaten Türkiye TV konusunda da çok önde. Genç kesim izlemese bile yaşlı kesim için her türlü kanal var oyanalanacak.İnternet gerçekten büyük nimet. Genç kesimde de cahillik çok var tabii ama en azından cehalet oranı biraz daha az. Yaşlılar ise internetten tamamen uzak oldukları için farklı bir dünyada gibiler maalesef. Tabii ki çok bilinçli yaşlılarımız da var o ayrı.
Bugün yaşananların sebeplerden biri de bence eskiden mevcut olan erken emeklilik. Bugünkü yaşlıların çoğu çok genç yaşta emekli oldular ve tembel bir yaşama alıştılar. Çoğunun hayatları kahvehaneye gidip etrafta gezinmekten ibaret maalesef.
İnşallah gelecek nesillerde bu durum daha iyiye gider ve toplumsal bilinç seviyemiz ciddi şekilde yükselir...
Haklısın da "yasak gelsin" diyenler bilinçli genç kesim ve onlar dışarı çıkmıyor zaten.Haklısın ama zaten Türkiye TV konusunda da çok önde. Genç kesim izlemese bile yaşlı kesim için her türlü kanal var oyanalanacak.
Demek istediğim zaten insanları yöneten bir unsur olmalı. Bir korku olmalı. İlla çıkıp birisi "dışarı çıkma yasağı" var demesi gerekmiyor. Herkes "yasak gelsin!" diye naralar atıyor ama yasağı çiğneyen ilk kendileri.
İlla birisi "yasak" demesi mi gerekiyor? Herkes kendi üzerinde bilinçli olursa yasak gelmesine gerek kalmaz.