🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

Kötü anıların yanında güzel anılarda biriktiriyoruz. Birlik beraberlik budur işte.
Bazı kişiler balkondan çıkıp 'napiyor bunlar der gibi bakıyor' olsa da, bize katılmıyor olsada muhteşem.:bhr:

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy
Bugun haberleri araştirirken bir sağlık calişanının provekesini görunce alkışlamam diyordum ama ponçikliğe dayanamadım :A

Her akşam 21.00'de balkonlarımızdan çeşitli şeyler yapabiliriz, moral oluyor vallahi. Yarın da alkışlayacağız, bunu sürdürmeliyiz. 👏

Sağlık Bakanlığının son genelgesi çok doğru bir adım, böylece tüm özel & vakıf hastaneleri ücretsiz virüs hastalarını tedavi etmek durumunda... 👏

Sağlık Bakanlığı beklenen genelgeyi yayınladı Bugünden itibaren tüm Özel ve Vakıf hastaneleri PANDEMİ yani salgın hastanesi ilan edildi Bu andan itibaren özel - resmi hastane ayırımı yok Bu Türk Sağlık sisteminde bir ilk olarak tarihe geçti

• Beğendim
Reactions: Ahmed
Türkiye'den Bosna Hersek'e tıbbi yardım

Türkiye, dünya genelinde hızla yayılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele için Bosna Hersek'e tıbbi yardım gönderecek.

Bosna Hersek'teki en büyük Boşnak partisi konumundaki Demokratik Eylem Partisinin (SDA) Genel Başkanı ve Halklar Meclisi Başkan Yardımcısı Bakir İzetbegovic, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüştü.
Boşnak lider İzetbegovic, Federal Haber Ajansına (FENA) yaptığı açıklamada, geçen hafta Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığına tıbbi malzeme yardımı konusunda taleplerini ilettiklerini belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gereken yardımın yapılacağını söylediğini aktardı.