TVen "Bu Şarkı Benim 2020" Başlıyor!

Kadronun yarısı an itibariyle tamamlandı. Daha önceki şampiyon @Bully ve müzik yarışmalarının olmazsa olmazları @denizz19 ve @Tolstoyevski nin katılımlarını bekliyoruz. :Z
İlk şampiyon @Bully i yarışmaya almadan mi kepenkleri kapatacaksın? 😱 😱
İlk ve son şampiyon olarak kalamayacağım demek tüh. :A Ama bekliyordum Bu Şarkı Benim'in devam etmesini, hayırlı olsun. :D

Kendimce sebeplerimden ötürü yarışamayacağımı belirtmek istiyorum ama jüri olurum. :D

İlk ve son şampiyon olarak kalamayacağım demek tüh. :A Ama bekliyordum Bu Şarkı Benim'in devam etmesini, hayırlı olsun. :D

Kendimce sebeplerimden ötürü yarışamayacağımı belirtmek istiyorum ama jüri olurum. :D
Ben zaten sampiyon oldum bunlar yesinler birbirini diyorsun yani. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Ben zaten sampiyon oldum bunlar yesinler birbirini diyorsun yani. :A
Hahaha bu da bir bakış açısı tabii. :A

Yarışmak eğlenceli olduğu kadar yorucu da bir süreç. Ben zaten şampiyon olarak forum tarihine geçmişim, diğerlerinin de önünü açmak gerek. :A

Arkadaşlar 17 kişilik yarışmacı kadromuz dün gece itibari ile doldu.

YARIŞMACILAR
@dreamy
@mrt-06
@Yiğitt
@S.G.A.T.
@Ahmed
@Silinmiş Üye
@Billy Kane
@xBUGRAx
@Özgür
@batuhankaralar
@Aserat
@xemrexxx
@denizz19
@bazinga
@phoebebuffay
@Turkuazz
@-potterhead-

Az sonra ilk hafta konusunu açacağım ve yarın akşam 20.00'a kadar hep birlikte haftanın konseptini seçeceğiz. 1 gün boyunca şarkı seçimine vakit ayırıp, 2 gün boyunca ise oylama yapılacak. Herkese başarılar diliyorum umarım eğlenceli bir sezon olur. :Z

@kerem @Dosi @mrt-06 @Bully @Ahmed @Harunnn60 @Silinmiş Üye @Hachiko @Özgür @ozmoturk @vadikızı @Aserat @Yiğitt @Çiğdem @MasacRE @batuhankaralar @Billy Kane @Maskeli Fedai @Turkuazz @Forumdash @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Tolstoyevski @bazinga @MEnes

Forum İstatistikleri

Konular
172,188
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961