🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

İlk ölüm gelmiş. :( 89 yaşında, Çin temaslı çalışamından virüsü kapan bir vatandaş.

• Beğendim
Reactions: cookies
OHAL
Karantina
Sokağa çıkma yasağı

Bu 3’ü artık şart şart şart. Dilimizde tüy bitecek yeter artık. Geometrik olarak sürekli katlanarak artıyor, bu gidişle 1 hafta 10 günde vaka sayısı on binleri, ölü sayısı yüzleri bulacak. Sokağa çıkma yasağı artık şart. Adam çalışanı yüzünden hayatını kaybetmiş, iş yerleri açık olduğu sürece bu vaka patlamaları kaçınılmaz.

• Beğendim
İlk ölüm geldi. :( En azından bu sefer detaylı bilgi alabildik. Yaşını öğrendik. Biraz daha bilgi verilse şehre dair. Ya da bu ölen vaka ilk açıklanan kişi mi bunları öğrenseydik.

Böyle 2 katına çıkarak devam ederse, en geç 1 haftada 1000+ vakaya çıkacak Türkiye.
6-18-47-98 olarak gitdi son 4 günde.

Herkes 98 odaklanmış.
Adam orada bir cümle kurdu; pozitif çıkanlar tedaviye cevap veriyor diye.

Herkes 98 odaklanmış.
Onu dünya geneli için söyledi, Türkiye'de iyileşme olsaydı söylerdi zaten. Vaka sayısında düşüş olmadı daha, ha hastaların durumu iyiye gidiyordur ona bir şey demem. İnşallah hepsinin durumu iyiye gidiyordur ve Bakan yakında ''iyileşme'' haberlerini bize verebilir...

11 Mart: 1
13 Mart: 5
14 Mart: 6
15 Mart: 18 (+12)
16 Mart: 47 (+29)
17 Mart: 98 (+51)

Maalesef geometrik patlama denen şey ile yüz yüzeyiz. En korkulan şey buydu. Bu gidişle önümüzdeki günler şunlara yakın olabilir toplam vaka sayıları

18 Mart: +160
19 Mart: +320
20 Mart: +500
21 Mart: +900
22 Mart: +1700
23-27 Mart: +3000
27-31 Mart: +5000

...

• Beğendim
Herkes 98 odaklanmış.
Atıyorum 10 kişi iyileşip, 51 kişi eklenseydi bile yine toplam vaka sayısı 98 olacaktı ve o sayıya odaklanmak gerekli evet. Ki, iyileşme daha olmamış. İyileşme için en az 1 hafta gerekli zaten. Yakın günlerde ilk vakalar iyileşip çıkabilir.

• Beğendim