🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

Asla öyle şeyler yapmayız :A Ama bazı komşular gitmiş tabi :(
İşte suçlu o zaman o kişilerdir. Daha kaç yurt kapatılmalı ki? Neyse yarın muhtemelen toplantı yapılacaği zaman sokak yasaği gelir :A Ama zaten biraz boşalmiş sokaklar.
Septomları belirtmek istemişlerdir büyük ihtimalle, 40 derece olsa bile 20'ye düşürecek hali yoktur herhalde. :D
Dümdüz okuyunca insanın aklına öyle komik bi soru geliyor :A

@Tolstoyevski @mrt-06 benim oturduğum binada komşu birkaç gün önce gelmiş Umre'den ve herhangi bir karantina vs bir şey de yok. Devletin gerekli önlemi alması gerekmez miydi? Ben veya ailem virüsü kaparsak sorumlusu kim olacak?
184'ü arasan aslında, biraz komşunu ihbar etmişsin gibi olacak ama. .ss

• Güldürdün
Reactions: Maskeli Fedai
SON DAKİKA!

Türkiye'nin en büyük etanol üreticisi Konya Şeker, kapasitesinin tamamını koronavirüs ile mücadelede kullanılan dezenfektan ve kolonya üretimi için ayırdı.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), gecikmeye giren kredilerin takip hesaplarına aktarılmadan önce 90 gün yerine 180 gün bekleneceğini açıkladı. Uygulamanın ihtiyaç kredilerinin yanı sıra taşıt, konut ve tüketici kredileri ile tüm ticari kredi türlerini kapsadığı belirtildi.

buda benim sektörden önemli bir gelişme.

• Beğendim
Reactions: cookies
*Özellikle olağanüstü hal ilan edileceği, sokağa çıkma yasağı uygulanacağı ya da seyahat kısıtlamalarının getirileceği yönündeki söylentilerin gerçeği yansıtmadığını, bu tür kapsamlı kısıtlayıcı adımların gündemimizde olmadığını altını çizerek ifade etmek isteriz.

Altını çizdiyseler yakındır Ohal ve diğer yasaklar.

• Beğendim
Reactions: cookies
SON DAKİKA!

İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Dahiliye Profesörü Cemil Taşcıoğlu’nun Corona virüsü testi pozitif çıktı! Oğlu, babasının yurt dışına en son 4/5 ay önce çıktığını belirtti. Hastanın durumu iyi, Allah şifa versin.

İçişleri Bakanı o konu hakkında açıklama yaptı, Sağlık Bakanı da yapar gerçi. Her gece vaka durumunu bildiren açıklama yapıyor malum...

Buradan takip edeceğim. :X
Ben yarın CB ile yapar acıklama yapar diye düşündüm:X Acil bi acıklama gibi flash diye geçiliyor :A

• Beğendim
Reactions: Yiğitt