Senin umren kabul olmuştur bey amca
Asla öyle şeyler yapmayız Ama bazı komşular gitmiş tabiKişisel tedbiriizi aldınız mı? Mesela oo umreden gelmişin hacı amca deyip elini ayagını öptün mü Sonra insayatifi şahsa bırakılmış kişide suç.
Septomları belirtmek istemişlerdir büyük ihtimalle, 40 derece olsa bile 20'ye düşürecek hali yoktur herhalde.Anlamadım ben şimdi Vucut sıcakliği ort:36-37 filanmiş. Ateşi olan birisi için de vucudun bölgesine göre değişiyor. Şimdi yarı derken ne kadar yari 18-19
İşte suçlu o zaman o kişilerdir. Daha kaç yurt kapatılmalı ki? Neyse yarın muhtemelen toplantı yapılacaği zaman sokak yasaği gelir Ama zaten biraz boşalmiş sokaklar.Asla öyle şeyler yapmayız Ama bazı komşular gitmiş tabi
Dümdüz okuyunca insanın aklına öyle komik bi soru geliyorSeptomları belirtmek istemişlerdir büyük ihtimalle, 40 derece olsa bile 20'ye düşürecek hali yoktur herhalde.
184'ü arasan aslında, biraz komşunu ihbar etmişsin gibi olacak ama. .ss@Tolstoyevski @mrt-06 benim oturduğum binada komşu birkaç gün önce gelmiş Umre'den ve herhangi bir karantina vs bir şey de yok. Devletin gerekli önlemi alması gerekmez miydi? Ben veya ailem virüsü kaparsak sorumlusu kim olacak?
İhbar etmesine edersin de tüm binayı karantinaya alma ihtimalleri de yüksek..184'ü arasan aslında, biraz komşunu ihbar etmişsin gibi olacak ama. .ss
O açıdan düşünmedim evet haklısın, dikkat et kendine.İhbar etmesine edersin de tüm binayı karantinaya alma ihtimalleri de yüksek..
otobus olayını acıklayacak galibaSON DAKİKA!
Sağlık Bakanı 23.45'te açıklama yapacak!
Link varmı.SON DAKİKA!
İçişleri Bakanı o konu hakkında açıklama yaptı, Sağlık Bakanı da yapar gerçi. Her gece vaka durumunu bildiren açıklama yapıyor malum...otobus olayını acıklayacak galiba
Buradan takip edeceğim.Link varmı.
23.45 deniyor ama geçen hafta ilk açıklamayı da 20 dakika geç yaptı yine fazla bekletmez umarım.SON DAKİKA!
Ben yarın CB ile yapar acıklama yapar diye düşündüm Acil bi acıklama gibi flash diye geçiliyorİçişleri Bakanı o konu hakkında açıklama yaptı, Sağlık Bakanı da yapar gerçi. Her gece vaka durumunu bildiren açıklama yapıyor malum...
Buradan takip edeceğim.
Kötü bir haber yoktur umarım, ölüm haberi gelmesin de... Vaka sayısı da artmış olabilir, merakla beklemedeyim.Ben yarın CB ile yapar acıklama yapar diye düşündüm Acil bi acıklama gibi flash diye geçiliyor