🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

Yurtdişi teması ilk vakandan kaynaklı mı?? İlk vaka naptı öyle de özel olarak mı geldi :A Sırf bulaştırmak için? :F @Yiğitt @Tolstoyevski
İlk vaka 6 kişiye bulaştırdı yanlış hatırlamıyorsam, yani epey bulaştırmıştı... Şimdi bu vakaların diğer insanlarla teması da sıkıntı, artış yansımaz umarım.

• Beğendim
Reactions: Forumdash
  • Beğendim
Reactions: Yiğitt
Hep dışarıdan kaynaklı...abi 1 ay kapayacaklar hava kara deniz herşeyi. kendi kendini izole edecek ülke. 15 gün ohal olacak. eczane,market gibi yerler vardiya üsülü açık olacak. onun dışında 15 gün evde yaşamasını öğrencez...televizyon yayınlarıda insanları oyalıcak. bu süreç bu şekilde bitecek. bitmeli....

• Beğendim
Reactions: cookies
Umre çok azdeğil mi sizce de:A Şu toplam rakam bile umrenin sonucu olmalıydı gibi (b)
Ya sonuçta bu virüs her değene bulaşmıyor, bağışıklık önemli. Belki temastaki kişiler hijyenleri sağlayıp virüs girmeden kurtardı, genel düşünmek lazım.

Umre'den dönen karantinadakilerin durumunu merak ediyorum, inşallah bir şey çıkmaz onlardan.

• Beğendim
Reactions: Forumdash
Daha karantinaya yeni girdiler çıkar illa ki. :(
Ya sonuçta bu virüs her değene bulaşmıyor, bağışıklık önemli. Belki temastaki kişiler hijyenleri sağlayıp virüs girmeden kurtardı, genel düşünmek lazım.

Umre'den dönen karantinadakilerin durumunu merak ediyorum, inşallah bir şey çıkmaz onlardan.
Ben hala onlardan patlama beklıyorum. bu rakamlar bile 8günlüğün sonucudur heralde(b) Öyle bişey diyordu toplantıda. Umrecilerin de 8.gününü bekleyelim bakalım.

Vaka sayıları artsa da ölüm oranı çok az olarak atlatırız umarim.🙏

• Beğendim
  • Üzücü
Reactions: cookies and Aserat
Daha önce yazılmıştır ama İngiltere, İsviçre, İrlanda, Mısır, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin de dahil olmasıyla uçuş yasağı olan ülke sayısı 20'ye çıkmış.

• Beğendim
Reactions: cookies
  • Beğendim
Reactions: Aserat
SON DAKİKA!

koronavirüs Bilim Krulu üyesi Prof. Dr. Ateş Kara, bu konuşmasında okulların kapalı kalma süresinin, durumun seyrine göre değişebileceğini ifade etti.

Bende içeriden bir önlemden bashedeyim, bankam 2 haftalık zorunlu idari izin veriyor, şubede ki personelin 1/3 kadar 2 haftalık idari izin çıkarılacağız.

SON DAKİKA!

Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Alpay Azap, "3-4 hafta içerisinde vaka sayısının 5 bin civarında olmasını bekliyoruz. Ama bu çok kritik sayı 30 bin bile olabilir, vatandaşlarımızın önlemleri alması lazım. Uyarılara dikkat etmesi lazım. Böyle olursa, 3-4 binde sayıyı sınırlı tutabiliriz" dedi.

@Harunnn60 @Tolstoyevski @Forumdash @Ahmed @Dosi

SON DAKİKA!

Çin, Corona Virüsüne karşı bir ilaç geliştirdi ve ilk testlerini tamamladı. Bu ilaç, Corona Virüs taşıyan hastaların ateşini kısa sürede yarı yarıya düşürdüğü belirtiliyor. Hadi hayırlısı... Her gün bir ülkeden ilaç/aşı haberleri duymaya başladık. @Forumdash @Tolstoyevski @Harunnn60 @Ahmed @Dosi

SON DAKİKA!

Çin, Corona Virüsüne karşı bir ilaç geliştirdi ve ilk testlerini tamamladı. Bu ilaç, Corona Virüs taşıyan hastaların ateşini kısa sürede yarı yarıya düşürdüğü belirtiliyor. Hadi hayırlısı... Her gün bir ülkeden ilaç/aşı haberleri duymaya başladık. @Forumdash @Tolstoyevski @Harunnn60 @Ahmed @Dosi
Ek olarak Çin'de Koronavirüs aşısı için klinik denemelerin başlamasına izin verildi... (Türkiye konusuna yazdığımı yeni fark ettim ama olsun :A)