Sabah sabah sevgin kabardı demek ne güzel çok sevindim
Şu benim işi nezaman halediyoruz acaba?
Takribi olarak 1-2 saat sonra sanıyorum.
Sabah sabah sevgin kabardı demek ne güzel çok sevindim
Şu benim işi nezaman halediyoruz acaba?
Oscar konuna benzemez sonu umarımTakribi olarak 1-2 saat sonra sanıyorum.
Oscar konuna benzemez sonu umarım
şurda parantez reisi getirecektim de vazgeçtimBak iyi hatırlattın, o da bugün gelir.
şurda parantez reisi getirecektim de vazgeçtim
Dün içinde aynı şey geçerliydi
Haftaya alamazsa daha da alamazHayrola? Benim 1 tane bile sizi geçeceğiz dediğim mesjim var mı? Asıl sen ve @Aserat paniklediniz gecen haftaki reytingimizde sizin iki katı bölüm sayımız var buna rağmen sizi korkutuyoruz
Haftaya bomba bölümümüz geliyor bizim Bak iyi okuyun; zirveyi almaya geliyoruz demiyorum. Tempomuz hareketli bir şekilde devam edecek diyorum @Forumdash @serhatt
0.05 puanla kaçırmış totali diyorlar 😱Haftaya alamazsa daha da alamaz
Oranlara bakmadım doğrudur0.05 puanla kaçırmış totali diyorlar 😱
Analizcimiz Deniz'in sayfasıni takip ediyorumOranlara bakmadım doğrudur
En güvenilir yer orası zatenAnalizcimiz Deniz'in sayfasıni takip ediyorum
Biz de o zaman seni şok edelim 0.04 share ile geçmişiz Sen şokÇukurova için zirveyi bekleyenler şok. Bu hafta bile zirveyi alamadıysa gelecek hafta Ali'nin babası gelince MD farkı açar yine.
Öğretmen'in geçen haftaki Perşembe tekrarı 2-3 reyting almıştı bu hafta o kadar iyi gitmemiş. Sanırım gelecek bölüm aşırı yükselemeyecek ve 7-8 reyting civarında devam edecek.
Afili Aşk yükselmiş. Demek ki cumarteside biraz daha kalsa 4 küsürü görürmüş yazık olmuş.
Haftaya zirve bizim.0.05 reyting farkı ne yaa aynı reyting kategorisinde share olarak fark atmişiz @Dosi @serhatt @Ahmed @Yiğitt
Biz de o zaman seni şok edelim 0.04 share ile geçmişiz Sen şok
İyi de geçen hafta yine en iyi reytinglerimizden birini almişiz ama zirveyi alacaz demedik. Hatta o gün biz @Dosi ile öğretmenin reytingi filan derken saçmaladik ve sana mesaj taşittik O yuzden sana cevabını Demir'ğim versin
İnş diyorum ama bu denekler bu sene biraz anlık hareket ediyor herşey olabilir.Haftaya zirve bizim.
Son bölümlerde dizi aştı kendini, ataklar yapmaya başladı ve tekrardan çıkıp gelişme odaklı ilerlemeye başladı. Züleyha evi terk ediyordu, sonra eve hapsediyorlardı, Demir ile yanaşıyordu, sonra uzaklaşıp Yılmaz'a gidiyordu falan... Sonunda hikaye döngüsü içinde ilerleme başladı yani.İnş diyorum ama bu denekler bu sene biraz anlık hareket ediyor herşey olabilir.
Böyle hareketlendi ama dünden beridir tedirginim malasef Vahide çıkar mı acaba? Sonuçta kötü bi karakter olarak veda ettirmeyeceklerdir. Züleyhayla olan yakınlıgını seviyorum gelin-kaynana olarak ama bu bambaşka bi yakınlaşma.Son bölümlerde dizi aştı kendini, ataklar yapmaya başladı ve tekrardan çıkıp gelişme odaklı ilerlemeye başladı. Züleyha evi terk ediyordu, sonra eve hapsediyorlardı, Demir ile yanaşıyordu, sonra uzaklaşıp Yılmaz'a gidiyordu falan... Sonunda hikaye döngüsü içinde ilerleme başladı yani.
Son bölümü izlemedim henüz ama Hünkar gitmez umarım... Onsuz olmaz yani.Böyle hareketlendi ama dünden beridir tedirginim malasef Vahide çıkar mı acaba? Sonuçta kötü bi karakter olarak veda ettirmeyeceklerdir. Züleyhayla olan yakınlıgını seviyorum gelin-kaynana olarak ama bu bambaşka bi yakınlaşma.
İyi ozaman izle daha fazla yorumlarsam baya spoi yersin Ama ilişkiyi dikkatli izlersen ne demek istediğimi anlarsinSon bölümü izlemedim henüz ama Hünkar gitmez umarım... Onsuz olmaz yani.