- Reaksiyon puanı
- 114,170
- Puanı
- 1,060
Artık anı yaşamaya bakıyorum, ne geçmişte takılı kalıyorum ne de geleceği düşünmekteyimSen yine de çok alışma Vahide kısmına izin verdim. Ama o da gidici gibi.
Artık anı yaşamaya bakıyorum, ne geçmişte takılı kalıyorum ne de geleceği düşünmekteyimSen yine de çok alışma Vahide kısmına izin verdim. Ama o da gidici gibi.
Yarın yani sonuçların açıklandığı zaman.yarın? senin dizine laf atan yok, sadece Demir Yaman yerine Hünkar Yaman olmali dedim @Forumdash fena sinirlenecek bana
BZÇ onuda oylasana 😱 sonuçta sonradan izliyorsunMUCİZE DOKTOR
Ay sende iyice fan oldunBZÇ onuda oylasana 😱 sonuçta sonradan izliyorsun
Yalnız kaldım anketteAy sende iyice fan oldun
senin için işaretliyorumYalnız kaldım ankette
e hani? harkida attık ama daha tekimsenin için işaretliyorum
Tek seçim hakkım varmışe hani? harkida attık ama daha tekim
Ne alakası var be, ben şimdi denedim oldu😊 yapamamışsınTek seçim hakkım varmış
2 seçenek işaretlenmiyor bendeNe alakası var be, ben şimdi denedim oldu😊 yapamamışsın
Bak ben şimdi hepsini işaretledim😊 Senin tarayıcı sıkıntılı demek2 seçenek işaretlenmiyor bende
Yenileyince oldu İŞARETLEDİMBak ben şimdi hepsini işaretledim😊 Senin tarayıcı sıkıntılı demek
senin 'beceriksizliğin' olduğunu anlamıştim ( bu lafimdna sonra geri cekme )Yenileyince oldu İŞARETLEDİM
Bir laf daha söylersen çekecemsenin 'beceriksizliğin' olduğunu anlamıştim ( bu lafimdna sonra geri cekme )
Harika bir insan olduğunu daha önce demiştim demi? Muhakak demişimdir çünkü öylesinBir laf daha söylersen çekecem
Mersi canımmmmmmmmmmmmm ÖYLEYİMDİRHarika bir insan olduğunu daha önce demiştim demi? Muhakak demişimdir çünkü öylesin