Corana virüs corana ailesinden geliyor. Coranı tipleri var. hemen dış güçlere bağladınız of.***. Nasıl olabilir.
Kobe Bryant öldüğünde de, kaç yıl önce de onunla ilgili böyle eskiden atılmış bir tweet gündeme gelmişti.
Corana virüs corana ailesinden geliyor. Coranı tipleri var. hemen dış güçlere bağladınız of.***. Nasıl olabilir.
Kobe Bryant öldüğünde de, kaç yıl önce de onunla ilgili böyle eskiden atılmış bir tweet gündeme gelmişti.
Bekle dizim bitsin bişey daha paylaşcamCorana virüs corana ailesinden geliyor. Coranı tipleri var. hemen dış güçlere bağladınız of.
Tablolar paylaşBekle dizim bitsin bişey daha paylaşcam
En son gödüğümde yaş oranları vardi imlere almişsam paylaşirimTablolar paylaş
Ay, durduk yerde hala resmi olarak nedeni bilinmeyen bir virüs oluşuyor ve 1.5 ayda tüm dünya ekonomisini batırıyor. Dış güçler demeyelim mi.Corana virüs corana ailesinden geliyor. Coranı tipleri var. hemen dış güçlere bağladınız of.
Ben şunu düşünüyorum aşko Çin bilerek bu virüsü çıkarmış olabilir, hesapta da kendisi de virüs yaşadı ama Avrupa'ya da yaşattı, ABD zaten Avrupa ya sahip çıkmadı Yani değişik işler olabilir @ForumdashAy, durduk yerde hala resmi olarak nedeni bilinmeyen bir virüs oluşuyor ve 1.5 ayda tüm dünya ekonomisini batırıyor. Dış güçler demeyelim mi.
***. Nasıl olabilir.
Vikipediden yeni virüs isimleri bulup "is coming" diye twitterde paylaşalım. Gelecek için yatırım olur. @Forumdash @Harunnn60Ben de ilk aynı tepkiyi vermiştim ama “Corona” genel taçlı virüs bilmem nelere verilen ad olduğu için doğal karşılanabilir yine de adamın karizması tavan yaptı tabi
Vikipediden yeni virüs isimleri bulup "is coming" diye twitterde paylaşalım. Gelecek için yatırım olur. @Forumdash @Harunnn60
Günlerin anlam ve önemine uyumlu olayım dedim. Ama içimdeki minnoş ruhu da kedi ile katdım olaya.Bu arada sen de örnek bir vatandaş ve üye sorumluluğu üstlenip maskeyi takmışsın hayırlı olsun
Forumun genel güvenliği ve sağlığı için ve bu virüsün yayılmasının önüne geçmek ve farkındalık adına hepinizi profil resimlerinde maske takmaya devam ediyorum
@bazinga @Dosi @Forumdash @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @cookies @The_Erinch @pompy @Hachiko @Harunnn60 @Aserat
Bizde bi vaka daha çıksın bu etkinliği katılım daha da artarBu arada sen de örnek bir vatandaş ve üye sorumluluğu üstlenip maskeyi takmışsın hayırlı olsun
Forumun genel güvenliği ve sağlığı için ve bu virüsün yayılmasının önüne geçmek ve farkındalık adına hepinizi profil resimlerinde maske takmaya devam ediyorum
@bazinga @Dosi @Forumdash @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @cookies @The_Erinch @pompy @Hachiko @Harunnn60 @Aserat
Bu arada sen de örnek bir vatandaş ve üye sorumluluğu üstlenip maskeyi takmışsın hayırlı olsun
Aranızdaki okullular...napacaksınız bakalım ;sosyal hayatta sınırlandı? Okullarda belirsiz süre kapalı.
Pekte özel bir şey yazmamış aslında, ulus devletçiliğin artması, milliyetçiliğin güç kazanması son yıllarda olan şeyler..Az önce paylaşirim dediğim şeyi paylaşayım şimdi Bundan sonra hiçbirşeyin eskisi gibi olmayacağını düşünüyorum! (tweeteki gibi)
Evet eskisi gibi olmayacaktır ama 30 günlük karantinalardan sonrası için gerçekten merak ediyorum. Aşı hala bulunmazsa... Neyse @Harunnn60 @Ahmed @Tolstoyevski
Dalga geçmek gibi olmasın ama herkes Nihat HAtipoğlunu izlesin afdsagdhasjk
bu da sana özel tablo @Harunnn60 yaş-ölüm oranı
Sen nasıl çalışıyorsun sürekli konu açıyorsun. Netlerin nasıl iyi mi bakayımYKS için konu yetiştirmek lazım. O bakımdan iyi oldu abi.
Hangi hızda okudun x1.75 dePekte özel bir şey yazmamış aslında, ulus devletçiliğin artması, milliyetçiliğin güç kazanması son yıllarda olan şeyler..