Emre Ozansoy
Moderatör
Sizin orada durumlar nasıl, ne tür önlemler aldınız?Bu konuda hep dedim üstteki yorumlarımda da, önemli olan ilk vakayı açıklamaktı. Devamı pat-pat gelecektir.
Yok artık. 😱SON DAKİKA | Kanada Başbakanı Justin Tredau ve eşinde COVİD 19 Virüsü tespit edildi.
Ben dün demiştim Çin bu virüsü bilerek yaymış olabilir, ülkelerin ekonomilerini çökertmek ve kendine bağlı hale getirmek için. Bir işler dönüyor.
Çin zaten virüsü önlemede aşırı rahat kaldı, hiçbir önlem almadı başlarda. Halbuki tamamen kapatsaydı sınırları, virüs kendi topraklarında kalsaydı bunların hiçbirini yaşamazdık. Çin zaten etkili mücadele etti, iyileşme oranları da epey iyi. Pek bir şeyleri kalmadı, birkaç haftaya tüm hastaların iyileşmesinin ardından hayat normale döner. Avrupa'nın toparlanması Mayıs'ı bulacak gibi...Ben dün demiştim Çin bu virüsü bilerek yaymış olabilir, ülkelerin ekonomilerini çökertmek ve kendine bağlı hale getirmek için. Bir işler dönüyor.
Bizde şu an 11 aktif vaka, 1 ölü, 3 iyileşme var. Durumlar normal, ilk vakalarda çok büyük bir heyecan yapmıştı herkes. Şimdi ise o şoku atlatdık. Türkiyede de aynı ilk vakalar şoku yaşanıyor şu an herkes orada maske ve anti-bakteriel birşey arama peşinde ve fırsatçılar fiyatları uçurmuş. Aynısı burada da vardı/hala devam ediyor.Sizin orada durumlar nasıl, ne tür önlemler aldınız?
Polonya dunyanin en sira disi ulkesi olma yarisinda turkiye`nin en disli adayi olabilir.
milli egitim bakani ayni gunun sabahinda tum okullarin ve universitelerin viruse onlem olarak kapatilmasini istedi. aksaminda ise "kiliseler insan ruhunun hastaneleridir" seklindeki fantastik aciklamayla kiliselerin acik kalmasi gerektigini soyledi.
Proqnoza bax yenə yağış gəlir və gələn həftə 10 dərəcənin altına düşəcək temperatur. Tez sevinmə.hava çok sıcak Azerbaycan'da. Yakında virüs falan kalmaz burada. Yırttık biz.
Polonya Avrupanın Suudi Arabistanı.