Çikolatam sinirlenme.Ay ne taktın bir konuya sen de. FOX'a bile bu kadar laf etmiyorsun. İkisi de genel konu ve istemiyorsan paylaşım yapmazsın olur biter.
Çikolatam sinirlenme.Ay ne taktın bir konuya sen de. FOX'a bile bu kadar laf etmiyorsun. İkisi de genel konu ve istemiyorsan paylaşım yapmazsın olur biter.
Ama başka şeylere laf sokacağına sürekli bana sokuyorsun böyle olmaz yoldaş.Çikolatam sinirlenme.
Ay gereksiz insanlarla uğraşmıyorum, sana saydırıyorum. Nesi kötü bunun.Ama başka şeylere laf sokacağına sürekli bana sokuyorsun böyle olmaz yoldaş.
Düşmanlarımız seviniyor.Ay gereksiz insanlarla uğraşmıyorum, sana saydırıyorum. Nesi kötü bunun.
Ahmet bak aklıma ne geldi. Sende Azerbaycan'dan son gelişmeler konusu aç merak ediyoruz ne oldu son durum diye. Bende Kıbırıs'tan son gelişmeler konusu mu açsam.Dünyadan kısmı silinmesi iyi olmuş. Burası genel konu zaten. Virüs ile ilgili Türkiye ve dünya herşey konuşabilirz. Türkiye konusu açan arkadaşlar da orada takılır.
Biraz daha abart istersen. Gerekirse ikisinde de paylaşılır nedir bu karşıtlık anlamıyorum.Ahmet bak aklıma ne geldi. Sende Azerbaycan'dan son gelişmeler konusu aç merak ediyoruz ne oldu son durum diye. Bende Kıbırıs'tan son gelişmeler konusu mu açsam.
Kafamız karışıyor bir oraya yazdım bir buraya. Eğer TR'de İtalya gibi bir durum olsa hak verirdm sana ama şimdilik bir şey yok. Aman konu sahibi izin vermiş zaten bana laf düşmez.Biraz daha abart istersen. Gerekirse ikisinde de paylaşılır nedir bu karşıtlık anlamıyorum.
İki konunun hem başına hem sonuna kocaman logo koyduk karıştırılsa da taşınır sıkıntı değil.Kafamız karışıyor bir oraya yazdım bir buraya. Eğer TR'de İtalya gibi bir durum olsa hak verirdm sana ama şimdilik bir şey yok. Aman konu sahibi izin vermiş zaten bana laf düşmez.
Virüsle ilgili değildin pek hayret, çok az mesaj yazmıştın bugün ne oldu da tüm haberleri senden alıyoruz. Okullar tatil oldu diye mi.İki konunun hem başına hem sonuna kocaman logo koyduk karıştırılsa da taşınır sıkıntı değil.
Azerbaycan konusu güzel fikirmiş.Ahmet bak aklıma ne geldi. Sende Azerbaycan'dan son gelişmeler konusu aç merak ediyoruz ne oldu son durum diye. Bende Kıbırıs'tan son gelişmeler konusu mu açsam.
Kardeş ülkemiz forumda üvey evlat muamelesi görmemeli.Azerbaycan konusu güzel fikirmiş.
O konuda da birçok yeni gelişme ve mesaj attığım olmuştu yeni bir şey değil.Virüsle ilgili değildin pek hayret, çok az mesaj yazmıştın bugün ne oldu da tüm haberleri senden alıyoruz. Okullar tatil oldu diye mi.
Bu gece Türkiye'de çok sayıda yeni vaka açıklanacak gibi geliyor umarım yanılırım.
2651 de yeni vaka. Toplamda 15 bini geçtiler. Nüfusları biraz daha fazla olsa Çin'i rahat geçeceklerdi.İtalya'da 189 yeni koronavirüs ölümü
2651 de yeni vaka. Toplamda 15 bini geçtiler. Nüfusları biraz daha fazla olsa Çin'i rahat geçeceklerdi.
İtalya önlemleri almakta çok çok geç kaldı. Avrupa da İtalya'ya karşı önlemleri almakta çok geç kaldı. Sonuç ortada.