Hem okulların tatil edilmesi hem de maçların seyircisiz oynanacak olması harika. Bu önlemleri bu kadar erken almak başarı.

İspanya, Fransa, Almanya gibi risk düzeyi çok yüksek ülkelerle olan uçuşlar da bir an önce kaldırılmalı.

Avrupa konuya çok geç uyandı, onlardan erken davranarak minimum hasarla atlatabiliriz bu süreci inşallah.

Okulların tatil edilip,uzaktan eğitime geçilmesi çok harika bir tedbir.
16 Milyon kişiyi ilgilendiren bir gelişmeydi.

Maçlarında seyircisiz oynanmasıda çok doğru bir karar.

Not: Neden aynı konu 2 tane?

Okulların tatil edilip,uzaktan eğitime geçilmesi çok harika bir tedbir.
16 Milyon kişiyi ilgilendiren bir gelişmeydi.

Maçlarında seyircisiz oynanmasıda çok doğru bir karar.

Not: Neden aynı konu 2 tane?

Biri Dünya geneli, biri Türkiye için. Olması gereken bence, bu konuya her ülkeden bilgi atıldığı için karmaşa olurdu abi.

• Beğendim
Reactions: Aserat
Azerbaycan virüs riski olması ile ilgiki nargile kullanımı belirsiz bi tarihe kadar yasaklandı.

Üstde paylaşıldı mı bilmiyorum. Ben yazayım yine.

Son Dakika

ABD, Avrupa ile olan tüm uçuşları 1 aylığına askıya aldı. (Birleşik Krallık dışında)

Geldiğimiz hale bak ya, bir virüs var ve bunun "Genel Yorum Konusu" var şu an forumda. :A Şaka gibi ama gerçek. :A

Hatta konu parlamenter mi olsun başkanlık mi olsun o derece tartışılacak kadar ayrıntıya gider oldu :A Ülkeler karantinaya girdi, ligler ertelendi, insanlar ölüyor... 1 sene önce bunları deseler post apocalyptic film konusu mu derdik :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Norveçte virüs şüphesi ile kral ve kraliçesi karantinaya alınmış.

Bu konuda genel olarak dünyadan haberler paylaşılabilir tabi ki ancak “sınırlama” işin içine girip “sadece dünyadan” boyutuna ulaşmasına hiç gerek yok, o yüzden başlıktaki “dünyadan” kelimesi kısmına gerek yoktu. Türkiye sınırı içinden olunca burada konuşmak yasak mi yani? @Aserat @bazinga @Ahmed

• Olmamış
Reactions: Harunnn60
Hatta konu parlamenter mi olsun başkanlık mi olsun o derece tartışılacak kadar ayrıntıya gider oldu :A Ülkeler karantinaya girdi, ligler ertelendi, insanlar ölüyor... 1 sene önce bunları deseler post apocalyptic film konusu mu derdik :A

Cidden öyle, o tarz bir filmin/oyunun içerisine girdik sanki. :A

• Üzücü
Reactions: Tolstoyevski
Bu konuda genel olarak dünyadan haberler paylaşılabilir tabi ki ancak “sınırlama” işin içine girip “sadece dünyadan” boyutuna ulaşmasına hiç gerek yok, o yüzden başlıktaki “dünyadan” kelimesi kısmına gerek yoktu. Türkiye sınırı içinden olunca burada konuşmak yasak mi yani? @Aserat @bazinga @Ahmed
İyice ayırt edilebilsin diye yapmıştım ama haklısın. Gerçi düzeltilmiş.

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Cidden öyle, o tarz bir filmin/oyunun içerisine girdik sanki. :A

Last of Us 2’nin 2020 senesinde çıkması da garip olacak ama eğer erteleme işine girmeselerdi satış patlaması yaşanırdı bu olaydan sonra :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Dünyadan kısmı silinmesi iyi olmuş. Burası genel konu zaten. :D Virüs ile ilgili Türkiye ve dünya herşey konuşabilirz. Türkiye konusu açan arkadaşlar da orada takılır. :A

İyice ayırt edilebilsin diye yapmıştım ama haklısın. Gerçi düzeltilmiş.

Elalem sınırları nasıl kapatabiliriz, stok nasıl yapabiliriz derdinde biz de tek başlı, çok başlı konu derdine girdik :A Ama hayat böyle güzel, yarın kıyamet kopacak olsa bile sanki sonsuzluk varmış gibi yaşamak gerekir...

• Beğendim
Reactions: Aserat
Dünyadan kısmı silinmesi iyi olmuş. Burası genel konu zaten. :D Virüs ile ilgili Türkiye ve dünya herşey konuşabilirz. Türkiye konusu açan arkadaşlar da orada takılır. :A
Ay ne taktın bir konuya sen de. FOX'a bile bu kadar laf etmiyorsun. :A İkisi de genel konu ve istemiyorsan paylaşım yapmazsın olur biter. :D