Türkiyeden bahsetmiyorsun ama Türkiyeden bahsetmiyorsun :F

Gören de sanacak krizi fırsata çeviren milletiz günahını alma :A Deprem filan olsa kimse hiçbir yeri yağmalamz, ölü insanların elini filan kesecek kadar canileşmez. Kolonya, maske fiyatlarını kimse arttırmadı aksine düşürdüler fayda sağlasın diye. :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Gören de sanacak krizi fırsata çeviren milletiz günahını alma :A Deprem filan olsa kimse hiçbir yeri yağmalamz, ölü insanların elini filan kesecek kadar canileşmez. Kolonya, maske fiyatlarını kimse arttırmadı aksine düşürdüler fayda sağlasın diye. :A
Deprem de kimse yagma yapamaz depolanacak yer yok :F Ama depremde yıne fırsatcılık yapıldı. Kira fiyatları artmiş yeni yapılan evlerde:A

Bugun cıkan makarna olaylarını görmedin mi? İnternette fiyatlar artmiş, migros raflari bomboş:Fsadece kolonya demiyorum yani. Her yerde yapıyoruz malasef. Cabuk galeyana gelen bir milletiz. Sanırım @RevaN ın abartidan kastı galeyana gelmek :A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski and DR

2 sene içerisinde hepimiz yakalanacağız kaçış yok ancak şu aşamada yakalanmak gerek ilacı olmaması gerek bağışıklık bakımından çok tehlikeli. Tom Hanks 63 yaşındaymış, bağışıklığı yaşıtlarına göre güçlüdür ama yine de risk altında. Bir şey olursa hem de şu illet virüs yüzünden , gerçekten çok üzülürüm umarım atlatır en kısa zamanda. :( @bazinga

Günaydın. :)

FF4FB814-AA29-49F2-8642-A55108DE3312.jpeg

Otobüs kullanımını çok azalttım, 30 dakikalık mesafeyi yürüyerek gitmek çok daha sağlıklı bu ortamda. Ancak geçen gün mecburen bindim ve giderek kalabalıklaştı, çoğu da 65 yaş üstüydü. İki durak için biniyorlardı ücretsiz kart olunca. Gerçekten çok ilginç, en risk altında olan kesim onlar olmasına rağmen halen otobüs kullanımını azaltmıyorlar, evlerinde duramıyorlar.

Otobüsten metrodan inince tam olarak şöyle oluyoruz orası ayrı :A

• Beğendim
Reactions: cookies
Otobüs kullanımını çok azalttım, 30 dakikalık mesafeyi yürüyerek gitmek çok daha sağlıklı bu ortamda. Ancak geçen gün mecburen bindim ve giderek kalabalıklaştı, çoğu da 65 yaş üstüydü. İki durak için biniyorlardı ücretsiz kart olunca. Gerçekten çok ilginç, en risk altında olan kesim onlar olmasına rağmen halen otobüs kullanımını azaltmıyorlar, evlerinde duramıyorlar.

Otobüsten metrodan inince tam olarak şöyle oluyoruz orası ayrı :A

65+ yaş olan yaşlılara belirli saat arasında "ücretsiz" akbil kaldırılmalı. İki durak için biniyor dediğin gibi. Şuradaki fırının ekmeği daha güzel onun için biniyorum diyene şahit olmuşum.

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
  • Beğendim
Reactions: cookies
Cristiano Ronaldo, takım arkadaşı Rugani'de korona virüsü çıkmasının ardından Portekiz'den İtalya'ya dönmeyeceğini kulübü Juventus'a bildirdi