Atletico Madrid, Anfield’da Turladı! (Liverpool 2-3 Atletico Madrid)

Maç çok hareketli ve keyifli geçiyor, ATM bence beklenilenin aksine daha ofansif oynuyor yani fırsat bulunca hücum ama tabi daha ilk yarı. PSG öne geçmiş ancak o maç ile bu maç arasındaki en büyük fark seyirci, bir kez daha anlaşılıyor ki futbolun ruhu seyircidir. O yüzden umarım ne Beşiktaş maçı ne Trabzon Maçını seyircisiz oynamayız.

Simeone hocam otobüs çekmeye gelmiş Utku beyciğim, şimdiye kadar da baya başarılı götürdüler maçı. Açık vermiyorlar resmen, çok zor çok. :(
İşte Mou hocamın zamanında en iyisi olduğu konunun kralı şimdi de Simeone Şerlok beyciğim. Şu defansa bak kardeşim, ne oluyoruz ya...

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Demin çok güzel araya girip verdim pası ama değerlendiremedi Ox. Neyse ki şimdi asist ile affettirdi kendini, hemşehrin de vurdu kafayı helal olsun :A

Trent beyciğim senden de güzel bir korner bekliyorum, şöyle vurayım kafayı alalım maçı. :A @Tolstoyevski

PSG de 2-0 yapmış... Şu an tam olarak şöyle bir stres içerisindeyim bakalım FIFA nasip olacak mi...

images

Bu saatten sonra alma 20'yi, biraz daha para biriktir 21'i alırsın artık :A

130 liraya düştüğü için fırsat bu fırsat yoksa bir daha zor olur :A Zaten 21’i de şubattan önce zor alırım ama 19’da GS oynanmıyor Diagne var o yüzden hep Leipzig ile oynamak zorunda kalıyorum, biraz Falcao-Lemina görsün tuşlar artık :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
130 liraya düştüğü için fırsat bu fırsat yoksa bir daha zor olur :A Zaten 21’i de şubattan önce zor alırım ama 19’da GS oynanmıyor Diagne var o yüzden hep Leipzig ile oynamak zorunda kalıyorum, biraz Falcao-Lemina görsün tuşlar artık :A
Normal fiyatı kaç oyunun :A Bir de kadroya güncelleme falan yapılamıyor mu, mahkum musun Diagne'ye :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Normal fiyatı kaç oyunun :A Bir de kadroya güncelleme falan yapılamıyor mu, mahkum musun Diagne'ye :A

470 lira sanırım Euro-Dolar onyeKURU sağolsun :A Online maçlarda güncel kadro neyse o oluyor o yüzden Diagne ve Mitroğluna mahkumuz 19’da :A

O değil de Diagne ve Miroğlu’ndan Falcao, Andone ve Adem Büyük’e...

• Güldürdün
470 lira sanırım Euro-Dolar onyeKURU sağolsun :A Online maçlarda güncel kadro neyse o oluyor o yüzden Diagne ve Mitroğluna mahkumuz 19’da :A

O değil de Diagne ve Miroğlu’ndan Falcao, Andone ve Adem Büyük’e...
Oo baya yüksekmiş, evet bu dönemde almak en mantıklısı o halde :A

Fifa 19'da Gs çekilmez gerçekten, 20 ilaç gibi gelir şimdi sana :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Oo baya yüksekmiş, evet bu dönemde almak en mantıklısı o halde :A

Fifa 19'da Gs çekilmez gerçekten, 20 ilaç gibi gelir şimdi sana :A

Nasip olacağını sanmyorum olursa maliyeti çıkıyor en azından ama 1-0 çok tehlikeli bir skor üstelik Oblak Muslera modunu açmışken :A Almanlar da 2-0’dem çevirebilirler o yüzden hayırlısı artık :A

• Güldürdün