Ya o olayı ben de hep karıştırıyorum Ama deplasman golü avantajı devam ediyor sanırım ya. Şimdi Atletico gol atarsa turu geçiyor olması lazım.Penaltılara kalırsa ATM alabilir yalnız o yüzden Liverpool ne yapıp edip golü bulmalı ama son dakika golü gol olsaydı gerçekten de tarihin en adaletsiz futbol maçı olurdu, ikimci yarıdaki Liverpool’un o efsane hücumundan sonra üç pas yapamayan takıma öyle bir golle elenmek... 30 seneden sonra gelen şampiyonluğun bile tadını kaçırırdı
Bu arada uzatmaların kuralını unutmuşum, şimdi ATM bir gol bulsa 1-1, Liverpool ardından cevap verse 2-1 ama ilk maçı da katarsak 2-2 bu yüzden penaltılara mi gidiyor?
Ya o olayı ben de hep karıştırıyorum Ama deplasman golü avantajı devam ediyor sanırım ya. Şimdi Atletico gol atarsa turu geçiyor olması lazım.
Offf bu deplasman golü kuralını bulanın da Allah belasını versin, Adrian'ın da...Ediyor ediyor, uzatmalarda da geçerli o kural.
Offf bu deplasman golü kuralını bulanın da Allah belasını versin, Adrian'ın da...
Sen git maçın bütününde hayvan gibi baskı kur, koskoca ikinci yarı rakibine top gösterme kalecin yüzünden golü ye sonra uzatmada. Ah ulan Alisson ah, neredesin...
Ekli dosyayı görüntüle 76276
Böyle bitmemeli bu maç ya. Hadi be bütün maç tek kale oynadınız zaten. İki gol daha atarsınız siz...
3 gol gerekmiyor mu 😱