Programda hararet çok yüksel olsa da şu eski yaeışmacılar reytinglere hiç yansımadı.
Zaten öyleydi ama reytingler düşüşe geçince böyle bir hamle yapıldı.Yemekteyiz ve Zuhal Topal'da olduğu gibi her hafta farklı yüzler gelmeli... Öyle olsa şansı daha yüksek.
Aynen. Amma bu program maalesef iyi ve farklı yüzler bulamıyordu artık. Gelen gelin-kayınvalideler pasifdi genelde. Rejide normal olarak daha ses getirsin diye eskileri döndürdü. Malesef ise daha da düştü reytingler.Yemekteyiz ve Zuhal Topal'da olduğu gibi her hafta farklı yüzler gelmeli... Öyle olsa şansı daha yüksek.
Şu an reytingler all star öncesine göre bile düşmüş durumda. O dönemde 2'ye yaklaşmışdı reytingler. All starda 1.2-1.3lere düştü.Zaten öyleydi ama reytingler düşüşe geçince böyle bir hamle yapıldı.
Zaten öyleydi ama reytingler düşüşe geçince böyle bir hamle yapıldı.
Aynen. Amma bu program maalesef iyi ve farklı yüzler bulamıyordu artık. Gelen gelin-kayınvalideler pasifdi genelde. Rejide normal olarak daha ses getirsin diye eskileri döndürdü. Malesef ise daha da düştü reytingler.
Eskiden annem bile onları severdi, o bile sıkıldım diyor aynl kişilerden.Reyhan reyting getirir diye düşündüler bence.
Eskiden annem bile onları severdi, o bile sıkıldım diyor aynl kişilerden.
Böyle 4ü de eski olunca herşeyin cast olduğu basbas bağırıyor.Reyhan'ı seviyorum ben, ama böyle gidip gidip gelmesi, elenip elenip gelmesi sinir edici oldu. Getirecekseniz tekrar elemeyin.
Böyle 4ü de eski olunca herşeyin cast olduğu basbas bağırıyor.
Yok galiba yanlış anladın. Her hafta 4 yeni gelin-kayınvalide gelmiyordu, demek istediğim 1 ay önce reytingler düşmeye başladığı için all star hamlesi geldi.İlk 50 - 60 bölümü izlememiştim, bilmiyordum.
Genel olarak aslında 2-3 ay öncesiyle karşılaştırdığımızda tüm gündüz kuşağı programlarında düşüş var.Şu an reytingler all star öncesine göre bile düşmüş durumda. O dönemde 2'ye yaklaşmışdı reytingler. All starda 1.2-1.3lere düştü.
İlk defa bir gündüz kuşağındaki programda kavga izlerken korktum. Bardak fırlattı kadına. 😱
@xBUGRAx @xemrexxx @vadikızı @Forumdash @Hachiko @Ahmed @dreamy @Emre Ozansoy @serhatt
İyi yaptı, hak etti vAllahi Çiğdem. Boş yapıyor kadın. Özlem gittiğinden beri bıraktım programı.
Esra'cım format değiştirdiğinden beridir tadım tuzum yok gündüz öğle kuşağindaİlk defa bir gündüz kuşağındaki programda kavga izlerken korktum. Bardak fırlattı kadına. 😱
@xBUGRAx @xemrexxx @vadikızı @Forumdash @Hachiko @Ahmed @dreamy @Emre Ozansoy @serhatt
Bence hiç doğru bir hareket olmadı Emrecim, ne kadar haklı olsa da.