Ben de BZÇ günleri oy kullanmıyorum mesela(huyum değil) Ama izlemediğim anlamına gelmiyor. Bak nereye bağlıcam şimdi forumda linç kültürü var. Sefirin kızı malasef kötü nam salan bir dizi oldugu için insanlar oylamak istemıyor. Ama yarısı izliyor malalsef. Oylamarda isimler gizlense gör o zaman senSefiri Kızı ankette 0 kalmış 😱
+7 alması bu onu iyi yapmaz Ben 2-3 reyting düşer demiştim ama yarısı gitmiş nerdeyse İnşAllah yarın da bu reytingle devam ederse o zaman sevincemSurvivor pat güne gelmiş ve +7 reyting almış. Gün zaten sezonun en dolu günü. Ek olarak dünkü bölümde ödül oyunu dışında bir şey de yoktu. Bu sezon uçacak anlaşılan.
Bugün en az +8 gelir. ABC1 +9 gelecektirBen de BZÇ günleri oy kullanmıyorum mesela(huyum değil) Ama izlemediğim anlamına gelmiyor. Bak nereye bağlıcam şimdi forumda linç kültürü var. Sefirin kızı malasef kötü nam salan bir dizi oldugu için insanlar oylamak istemıyor. Ama yarısı izliyor malalsef. Oylamarda isimler gizlense gör o zaman sen
+7 alması bu onu iyi yapmaz Ben 2-3 reyting düşer demiştim ama yarısı gitmiş nerdeyse İnşAllah yarın da bu reytingle devam ederse o zaman sevincem
Sen buraya yazdın Allah da başka yerlere yazmaz, yazarsa da bozsun inşşşşBugün en az +8 gelir. ABC1 +9 gelecektir
Yuhlanacaklar diye izledikleri diziyi mi gizliyorlar ? 😱 üzüldüm onlaraBen de BZÇ günleri oy kullanmıyorum mesela(huyum değil) Ama izlemediğim anlamına gelmiyor. Bak nereye bağlıcam şimdi forumda linç kültürü var. Sefirin kızı malasef kötü nam salan bir dizi oldugu için insanlar oylamak istemıyor. Ama yarısı izliyor malalsef. Oylamarda isimler gizlense gör o zaman sen
+7 alması bu onu iyi yapmaz Ben 2-3 reyting düşer demiştim ama yarısı gitmiş nerdeyse İnşAllah yarın da bu reytingle devam ederse o zaman sevincem
Hayır izledikleri diziyi gizliyorlar yuhlanmamak içinYuhlanacaklar diye izledikleri diziyi mi gizliyorlar ? 😱 üzüldüm onlara
haha aynı şeyi diyorum işte be🙄Hayır izledikleri diziyi gizliyorlar yuhlanmamak için
Hayır anlam farklılığı varhaha aynı şeyi diyorum işte be🙄