Bu Survivorun en yüksek Pazartesi reytingi olucaktır yazdım buraya.
Yasak Elma ile Survivor birbirini yesin bitirsin sezon boyunca, biz de göbecikleri atalım ablam. @Aserat
Bu Survivorun en yüksek Pazartesi reytingi olucaktır yazdım buraya.
Yasak Elma ile Survivor birbirini yesin bitirsin sezon boyunca, biz de göbecikleri atalım ablam. @Aserat
Ağzından bal damlıyor, aynılarını yazacaktımZalim İstanbul geldiğinde Yasak Elma’yı bitirecek dediniz, Çocuk geldi aynısını dediniz, Sefirin Kızı’nda aynısını dediniz hepsinde patladınız. Şimdi Survivor’a karşı aslanlar gibi direnmiş hala Yasak Elma balon, yok patlamış gibi yorumlar var.
Siz böyle devam ettikçe Yasak Elma her hafta yoluna devam ediyor.
Ablam sen onlara bakma, onlar boş ekran olsa bile FOX izleyen kitle.Ağzından bal damlıyor, aynılarını yazacaktım
Yasak Elma'ya kimse laf söyleyemez tepkim bu yüzdenAblam sen onlara bakma, onlar boş ekran olsa bile FOX izleyen kitle.
Kanıtlar ile gel hemen kaçsınlar.Bu arada masterchef survivordan daha yüksek oranlar alıyordu
Hala çok iyi oran almışız diyebilenler var. Dün bir de reklamsız bölümdü di mi?
Ekli dosyayı görüntüle 75524
Uçankuş instagram sayfası dışında hayır.Reyting oranlarını göremiyor muyuz artık?
Senin bana bu denli laf söylemeni anlamıyorum.Ablam sen onlara bakma, onlar boş ekran olsa bile FOX izleyen kitle.
Valla 2 gündür yorum yapmadan önce 2-3 kez düşünüyorum, yine bana çok tepki gösteren olur mu diye? Biraz da yeni üye olduğumdan mıdır nedir bazı üyeler baskı uyguluyor bana. Rahatça yorum bile yapamıyorum.Artık nasıl korkutmuşlarsa... Konuş kız sonuna kadar kimseden çekinme.
Takılıyorum aşkım ciddiye alma ya, sen ve Buğroşa laf sokmam güzel napam.Senin bana bu denli laf söylemeni anlamıyorum.
Neden Masterchef'in aldığı en yüksek oranlardan birini koyuyorsun? Ayrıca hatırlatırım Total ve ABC1 gruplarında böyle oranlar alamıyordu genelde Masterchef.Bu arada masterchef survivordan daha yüksek oranlar alıyordu
(Bu survivor'ı gömdüğüm son yorumdu, tamam kızmayın susuyorum)
Nasıl yorumlarsan öyle cevap alırsın.Valla 2 gündür yorum yapmadan önce 2-3 kez düşünüyorum, yine bana çok tepki gösteren olur mu diye? Biraz da yeni üye olduğumdan mıdır nedir bazı üyeler baskı uyguluyor bana. Rahatça yorum bile yapamıyorum.
Birbirleriyle ters düşerken bile gülüşerek konuşan insanlar bana gelince sert ve ciddi yorumlar yapıyorlar.
Bazen çok ciddi oluyorsun ondan öyle anladım demek.Takılıyorum aşkım ciddiye alma ya, sen ve Buğroşa laf sokmam güzel napam.
Haftaya daha da olaylı bölümümüz seni daha da çatlatacakAB'de share oranı daha yüksek olmasına rağmen Çukur'u malum dizinin gerisinde gösterenleri kınıyorum
Survivor dolu günde gayet güzel gitmiş, Elma'nın düşüşüne 2 bölüm falan kaldı sonra oradan aldığı reytinglerle Sefirin Kızı'na rakip olur
Hayallere devam.AB'de share oranı daha yüksek olmasına rağmen Çukur'u malum dizinin gerisinde gösterenleri kınıyorum
Survivor dolu günde gayet güzel gitmiş, Elma'nın düşüşüne 2 bölüm falan kaldı sonra oradan aldığı reytinglerle Sefirin Kızı'na rakip olur
Ay ben ciddi ciddi kanal antiliği yapacak insanmıyım ayol.Bazen çok ciddi oluyorsun ondan öyle anladım demek.
Sonuç olarak sen ne kazandın bu konuda...Mesela Dizin Survivoru geçti ya..Sen ne elde ettin ?Bu arada masterchef survivordan daha yüksek oranlar alıyordu
(Bu survivor'ı gömdüğüm son yorumdu, tamam kızmayın susuyorum)