Emre Ozansoy
Moderatör
Manisa sakinleşti.Sanırım VAN da deprem olmuş.Geçmiş olsun diyelim.
Alışıyorsun dostum... Hayatımızın gerçekleri değil mi depremde, bu arada sorgudayım, daha sendende soru gelmemişManisa sakinleşti.
Aaa ben unuttum, bu ara hiç girmiyorum kaçırmışım demek ki. 😳 Yarın bol bol soracağım.Alışıyorsun dostum... Hayatımızın gerçekleri değil mi depremde, bu arada sorgudayım, daha sendende soru gelmemiş
Su tutanda yok toz olmasın çevre diye. vayy be teknoloji çok gelişmiş sanırım biz göremiyoruz.Yıkan dozer nerde sorgulamak bu kanalı izleyen zihniyetin yapabileceği bir şey değil maalesef.
Evet çok uzun sürdü bu deprem ve baya şiddetliydi.
Son günlerde sakinleşmişti demek ki hala enerjiyi atamamış. Manisa ve çevresinde en fazla 6 şiddetinde deprem olur dedi uzmanlar. İstanbul ve Marmara gibi korkutucu senaryolar kurulmuyor.@Harunnn60 iyiki manisa duruldu dedin heee, 4.9 Kırkağaç 😕
Aynen öyle Egede ki bir çok fay kırık. Beni KAF korkutuyor çünkü hep 7 ve üzerindr olmuş.Faylar kırık olduğu için ve doğu anadolu ve marmara fayına göre küçük olduğu için çok büyük depremler olmuyor neyse ki...
Rabbimde milletim de bizi affetsin deyip işin içinden sıyrılırlar ne olacak.Evet zaten o kesin 7 üstü olacak. İstanbul'da hala önlem alınmaması çok tuhaf...