Tmmdır.Nese kırmim seni de 4 bucujk üstü olursa paylaşgeçen olmuş onu paylaşmiştin
![]()
Bir ara Marmarayı konuşalım senle. Bir analiz yapalım.
Tmmdır.Nese kırmim seni de 4 bucujk üstü olursa paylaşgeçen olmuş onu paylaşmiştin
![]()
bi tane daha @Harunnn60 gibi beni özlediniz mi tribi çekemicemÖzlemişsiniz beni hemen öpüyorum sizleri.O değil de ben ciddi ciddi haarpa inanmaya başladım.
@Forumdash @Harunnn60
Aman sanki sen ilgi bekleniyorsun.
beklememişiniz bile beeAman sanki sen ilgi bekleniyorsun.Kendi triplerini unuttun hemen, yok bensiz dizi izlemeyin, benide bekleyin, vss
![]()
Aman Allah'ım @Harunnn60 nun fakemisinBeni özlemeden duramazsın bence sen.Öyle bir enerji aldım senden.
![]()
Ben Konyada yaşarkende deprem olmuştuYabancı kaynaklar geçti. Kandili bazen çok geç kalıyor.
O değilde Konya da deprem mi olur ya? Hani güvenliydi.@Tolstoyevski @Forumdash @Yiğitt @The_Erinch @Silinmiş Üye
Bir ip adreslerine bak bakalımAman Allah'ım @Harunnn60 nun fakemisin![]()
Bir ip adreslerine bak bakalımEskiden fake mevzularında yorum yapmazdın
sanki adamına göre yorum yapıyorsun gibimd geldi
bazılarında sustun
![]()
Geç geri dönüş yaptıno biliyor neden öyle söylediğimi gerçi sen de biliyorsundur
Konu sapmasın şimdi
![]()
Pek anlamadım konuyu, Forumdash yine ypk anladın diyor neyse öyle kabul edelim yoksa gece boyu kafaya takacak.
ne kadar politik bir cevapHarun'u görmedim o yüzden ben olup olmadığını bilmiyorum ama Harun olmaktan gurur duyarım bir Eyüp olarak. ❤ @Forumdash duy ve as evinin her köşesine.![]()
uyarmasam devam edecektin ama istersen silebilirsinPek anlamadım konuyu, Forumdash yine ypk anladın diyor neyse öyle kabul edelim yoksa gece boyu kafaya takacak.
Burası bir deprem konusudur, başka konular konuşulmasın.![]()
Hayır ben daha yakışıklıyım.
hayır bu kadar şok yeter bu gece😱Politik hareket etsem Harun'dan daha üst rütbeli olanları yağlardım.@Harunnn60
Harun buysa bu ben değilim.@Harunnn60
ötekini arkası dönük beeHayır ben daha yakışıklıyım.![]()
Ooo çok teşekkürler.Hahhaah, Harunun yakışıklığına 10 üzerinden 9 veririm😎
Sağolll 😎😏Ooo çok teşekkürler.Aa sende iyisin ama kendine bakmışsın.
![]()