Sevdiğim diziden soğutacaksın beni. 😱İnanamıyorum hala.
Kandırıyorsan JS dijitalden de kalksın, amin.
Sevdiğim diziden soğutacaksın beni. 😱İnanamıyorum hala.
Kandırıyorsan JS dijitalden de kalksın, amin.
Aman soğuma sakın sevdim bu halini.Sevdiğim diziden soğutacaksın beni. 😱
Bodrum Masalı vol 2 diyecektim ama Kuzey Yıldızı'nı da gömüp izlemeye başlamışsın.Deminki mesajı kuzenim yazmış sorry. Ama ben de YILDIZ YILMAZ efsanesine toz kondurmamak için elimden geleni yapacağım bundan sonra. Pazartesi'nin sultanı.
Ben de anlamadım ki bir anda içine doğru çekildim bu fırtınanın. Gümbür gümbür gidiyoruz maşallah.Bodrum Masalı vol 2 diyecektim ama Kuzey Yıldızı'nı da gömüp izlemeye başlamışsın.
Zaten senlik bir dizi, senaryonda da esinlendiğini hatırlıyorum. Sonunda ortaya çıkardın demek içindeki Yasak Elma sevgisini
Onu izlemedi kimse, Eda Ece'nin karakteri için izlediler. Tuvana'nın karakteri başından beri eğreti duruyordu son olarak karakterini bitirdiler.Tuvana Türkay neden ayrılıyor bilen var mı? Hiç izlediğim bir dizi değil ama o dayak yedi diye fragmanı çok izlenmiş ve bu haftaki reytingi artmış. Yapım, bu altın yumurtlayan tavuğu neden çıkarıyor diziden?
Deminki mesajı kuzenim yazmış sorry. Ama ben de YILDIZ YILMAZ efsanesine toz kondurmamak için elimden geleni yapacağım bundan sonra. Pazartesi'nin sultanı.
Yani anladım da Eda Ece ilk bölümden beri var ve dizi ilk defa bu kadar reyting aldı o yüzden sormuştumOnu izlemedi kimse, Eda Ece'nin karakteri için izlediler. Tuvana'nın karakteri başından beri eğreti duruyordu son olarak karakterini bitirdiler.
Dikkat ette Ramo gitmesinIsırık elma dört nala finale gidiyor
Elmadan daha fazla reyting alıyoruz düşmanlarımızı çatlatmaya devamDikkat ette Ramo gitmesin
Kör mü oldun vah vahElmadan daha fazla reyting alıyoruz düşmanlarımızı çatlatmaya devam
Kadın'ı izlediğini neden itiraf etmedin? Nankör.Ben de anlamadım ki bir anda içine doğru çekildim bu fırtınanın. Gümbür gümbür gidiyoruz maşallah.
Kuzey Yıldızı'na başlamıştım ama bıraktım sonradan.
Şaka heralde. Daha 3.bölümde 4 reytingi gören dizi 3.sezonunda 9 reyting alan diziden daha mı çok izleniyorElmadan daha fazla reyting alıyoruz düşmanlarımızı çatlatmaya devam
4.sezon onayını almış 😎Isırık elma dört nala finale gidiyor
Geçen hafta 8 reytinge yaklaştık ama elma bundan sonra kendine dikkat etsin paraşütsüz düşebilirKör mü oldun vah vah
Ya bak ne de güzel savunuyor resmen sayımız arttıŞaka heralde. Daha 3.bölümde 4 reytingi gören dizi 3.sezonunda 9 reyting alan diziden daha mı çok izleniyor
Allahtan kadın bitti de reytingleriniz yükseldi. Yoksa geçen hafta 7-5-6 değil 5-3-4 reyting almıştınız. Ama kadının yerine gelecek dizi fişinizi çeker merak etme
Yedirtmeyiz yasak elmamızıYa bak ne de güzel savunuyor resmen sayımız arttı
Onlar ayvayı yiyecekler haberleri yokYedirtmeyiz yasak elmamızı