'Yasak Elma'da Şok Bir Ayrılık Daha!

Kışkırtma milleti daha fazla, bende saldırmaya başlarsam forumu terk etmek zorunda kalırsın :A
4.sezon onayını almışız :)
Yıldız ile evlenip çıksin bari. Yıldız ile evliliğine hiç sıcak bakmıyordum.
Nadir'de gidince kim kimle çatışacak 😱
Şahika tek başına olmaz. Gelir belki yeni birileri :A

yeni üyelere kapıyı aralamaya devam ediyorsun :A :A
Deminki mesajı kuzenim yazmış sorry. :( Ama ben de YILDIZ YILMAZ efsanesine toz kondurmamak için elimden geleni yapacağım bundan sonra. Pazartesi'nin sultanı. :bhr: :Z

Deminki mesajı kuzenim yazmış sorry. :( Ama ben de Yıldız Yılmaz efsanesine toz kondurmamak için elimden geleni yapacağım bundan sonra. Pazartesi'nin sultanı. :bhr: :Z
Yeminle googleyi açtım Yıldız Yılmaz ismini tıklamak için ve Yıldız diye yazınca devamı gelmeden jeton düştü :F Argun'a alışmışım. Bir an rakip diziden bir karakter veya bir oyuncu sandim :F @alperuz @serhatt

Yeminle googleyi açtım Yıldız Yılmaz ismini tıklamak için ve Yıldız diye yazınca devamı gelmeden jeton düştü :F Argun'a alışmışım. Bir an rakip diziden bir karakter veya bir oyuncu sandim :F @alperuz @serhatt
Pis Halit'in poposuna tekmeyi ne de güzel vurdu. L*yla'nın saçını başını yolduğu sahne zaten efsaneydi. EnYıl power. :bhr: Evet itiraf ediyorum ben de dayanamadım ve başladım izlemeye. :Z

Yok ya negatiflikten kendini rezil konuma düşürenleri gördükten sonra bu kadarı fazla diye düşünüp bu rolü oynamaktan vazgeçtim. :A Bu sezonun başından beri izliyordum. :Z
eğer doğruysa görsel 1, değilse görsel 2'yi modum olarak düşün :A ama sana pek güvenemiyorum maalesef :A :A
CelebratedCheapAmericanpainthorse-small.gif

A_1vepxCMAAjgFZ.jpg

• Güldürdün
Reactions: alperuz and Aserat
Yok ya negatiflikten kendini rezil konuma düşürenleri gördükten sonra bu kadarı fazla diye düşünüp bu rolü oynamaktan vazgeçtim. :A Bu sezonun başından beri izliyordum. :Z

Herkes er ya da geç bir gün Yasak Elma izleyecektir. :D

Şaka maka, eğer cidden doğruysa milat niteliğinde bir gün @Aserat :F

• Güldürdün
Reactions: alperuz