İki diss yollamış diss sayıları az sanıyorum ondan yazık deyip biraz fazla diss bulunsun diyordur@Tolstoyevski niye sana kafayı takıp diss atmış 😱
İki diss yollamış diss sayıları az sanıyorum ondan yazık deyip biraz fazla diss bulunsun diyordur@Tolstoyevski niye sana kafayı takıp diss atmış 😱
olabilir, çok merhametlidir kendisiİki diss yollamış diss sayıları az sanıyorum ondan yazık deyip biraz fazla diss bulunsun diyordur![]()
Bencede başka açıklaması yokolabilir, çok merhametlidir kendisi![]()
![]()
İki diss yollamış diss sayıları az sanıyorum ondan yazık deyip biraz fazla diss bulunsun diyordur![]()
olabilir, çok merhametlidir kendisi![]()
![]()
Kırmızı çizgim harici atmamBaşkasının ismini vermiştin ve şimdi @Forumdash mi oldu? ama o sevdiğim bir arkadaşım değil ki![]()
Şaka şaka, yok o bana çok diss atmadı, onun hangi mesajlara attığını ifşa edeceğim. O da merak ediyor
Hande harici birşeye atmışsam diye bir cümlesi vardı, kutlama konumda bakacağım sonra o konuşmaya
![]()
Yapacak bir şey yok önemli olan sağlık...3. 4. hatta 5. bile olmayabilirsin![]()
Her şey LM... Hayatın ta kendisi LM zaten... Öyle değil mi yoldaşım... @TolstoyevskiKonu ne ara L i M'ye bağlandı?![]()
Shingeki no Kyojin DESTANLAR DESTANI'dır. Yabancı dizilerden bile yukarıdadır. Hatta ileri gidiyorum. Türünde Game of Thrones dahil başka fantastik işler dahil gelmiş geçmiş en iyi iştir... İzlemeyen ve tabi ki mangasını okumayan çok şey kaybeder...Dün ben de LiM’e 1.bölümden baştan başladım, süresi 60-70 dakika civarı olduğu için haftada 2-3 bölüm rahat gider ama sen başlarsan sana yetişemem rüzgar gibi geçersin
Evet söylemiştin BSC ve La Casa de Papel hariç yabancı dizi defterini kapattığını ama animeyi yabancı diziden sayma, zira Attack On Titan bir destandır.![]()
Hande ile ilgili atmişsam dissten saymaBaşka bişeyse merak ederim link at
![]()
Mesajın bu işteKırmızı çizgim harici atmam@Tolstoyevski
kesin kesinNe demezsin, o kadar severim ki gördüm mü dayanamam bayılırım...![]()
Bu aralar sanki dizileri fazla mı övüyorsun?Shingeki no Kyojin DESTANLAR DESTANI'dır. Yabancı dizilerden bile yukarıdadır. Hatta ileri gidiyorum. Türünde Game of Thrones dahil başka fantastik işler dahil gelmiş geçmiş en iyi iştir... İzlemeyen ve tabi ki mangasını okumayan çok şey kaybeder...@Dosi
BB'den daha iyi demedim. Yazdığım cümleyi net şekilde hatırlıyorum. Mr Robot'un final sezonu gelmiş geçmiş en iyi final sezonudur dedim ve dizinin son 2 bölümünden sonra bunda net şekilde ısrarcıyım. Bu düşüncemin hala arkasındayım yani.kesin kesin
Bu aralar sanki dizileri fazla mı övüyorsun?Geçen profilinde MR Robot'mu ne öyle isimli bir diziyi BB'den daha iyi dedin, Tutunamayanlar'ı LiM ile bir tutup @Tolstoyevski 'yi çileden çıkardın, şimdi de baya baya ileri gittiğini belirtiyorsun en iyi iştir falan deyip. Bence sen biraz dinlen ve insanları sıvama işine dön
![]()
Destan yazmışsınBB'den daha iyi demedim. Yazdığım cümleyi net şekilde hatırlıyorum. Mr Robot'un final sezonu gelmiş geçmiş en iyi final sezonudur dedim ve dizinin son 2 bölümünden sonra bunda net şekilde ısrarcıyım. Bu düşüncemin hala arkasındayım yani.
Tutunamayanlar'ı da LM ile bir tutmadım mesajlarım yine orada. Sadece esinlenmiş dedim ve bu LM'ye özlem duyan benim için hoş bir durum dedim. İzlerken güldüğümü belirttim.
Ve evet SHİNGEKİ NO KYOJİN için de dediklerimin yine sonuna arkasındayım. Çünkü fantastik türde tüm film veya dizilerde bana göre ondan iyi bir iş yok. Neden diyorum bunu, çünkü animesini izleyenler bilmez ama mangasını okuduktan sonra hikayenin nereye gittiğini gördükten sonra bunu dememek imkansız...
Buraya kopyalamana gerek yoktu ne yazdığımı net hatırlıyorum.Destan yazmışsın
'Son 2 3 bölümü kaldı ama eğer aynı ayarda biterse bu konuda Breaking Bad'i bile geçme ihtimali ve en iyi diziler sıralamamda tepeleri zorlayabilir.'
Burada daha iyi olacağını belirtiyor gibisin amaOradaki Dark hakkındaki yorumuma sen ve MasacRE'nin tepkisini tekrardan okuyup güldüm
Tutynamayanlar ve LiM hakındaki düşuncene katıliyorum (Bu arada Lim yazmak bana tuhaf geliyor çünkü isveçce yapıştırıcı demek)
Anime için bir şey diyemem, sonuçta izlemedim ve sen genelde gerçekten iyi işleri bu kadar översin (Halka gibi)![]()
Ziyaretçiler ilgiyle okuyor konuları ve mesajlarımızı ve senin profil ziyaretçilere kapalı olduğu için onları düşünüp paylaştımBuraya kopyalamana gerek yoktu ne yazdığımı net hatırlıyorum.Bu mesajda Breaking Bad'i geçme ihtimali var demişim. Bu konu hakkında da dizi bittikten sonra bir yorum yapmamışım.
Yani sonuç olarak gelmiş geçmiş en iyi final sezonuna sahip bir dizi benim için. En iyi diziler sıralamamda da Game of Thrones'un önüne geçtiği kesin. Tepeleri zorladığını da söyleyebilirim. Ama Breaking Bad'i geçip geçmediğini zaman belirleyecek, bunu konuşmak için çok erken...
LM yaz sen de çok da mesele değil yani. Araya illa i koyman gerekmiyor.Ve evet dediklerimi çarpıtmanın sonuçlarını görüp bunu kabul etmen, doğru yolu bulman sevindirdi.
Shingeki no Kyojin gerçek manada inanılmaz bir sanat eseri. Hani öyle bir hikaye ki öyle şeyler oluyor ki durumu şöyle açıklamak istiyorum. Sadece anime izleyenler için animesi zaten efsanedir. Ki bence de efsane animesi. Animede 3. sezon 2. part var, o kısım gerçek bir şaheser diyorsun. Daha iyisi gelmez diyorsun. Sonra hikayenin devamı mangaya bakıyoruz öyle gelişmeler oluyor ki 3. sezon part 2 devede kulak kalmış diyorsun. Gerçekten masummuşuz diyorsun. Bu kadar da olmaz dedirtiyor ama oluyor ve olmaya da devam ediyor, edecek gibi de duruyor... Detaysız ancak bu kadar övebilirim bir işi. Hele mangada bir bölüm var 10 üzerinden puan verirsin ya mesela, ben o malum bölüme 14/10 verdim kafamın içinde.@Tolstoyevski bilir bu puanlama sistemini ve bölümün seviyesini düşün artık...
Profilim ilk açtığında nasılsa hala öyle ayarlarını hiç kurcalamadım, ondandır sanırım.Ziyaretçiler ilgiyle okuyor konuları ve mesajlarımızı ve senin profil ziyaretçilere kapalı olduğu için onları düşünüp paylaştımNe konuştuğumuz bilinsin diye
BB'yi geçmesin aman
LM konusunda dediklerini çarpıtmadım 😱 Tols dellendiğine göre o da öyld algılamış demek ki
Öyle bir anlattınki merak 2 katına hatta 10 katına çıkıyor. Bunca film dizi ve Animelere nasıl vakit ayırıyorsun şaşırıyorum ve üstüne üstlük gezmelerden de şaşmıyorsunBravo ?
Hayatında bazı değişiklikler olunca ister istemez zaman sıkıntısı daha fazla çekeceksinProfilim ilk açtığında nasılsa hala öyle ayarlarını hiç kurcalamadım, ondandır sanırım.Ama dediğin şekildeyse faydalanmalarında bir sakınca görmüyorum tabi.
BB'yi geçip geçemeyeceğini üstünden yıllar geçtikten sonra hala aynı etkiye sahip olup olmadığı belirleyecek. Zamanla anlayacağız bunu...
Mesajlarımın içeriğinin LM ile Tutunamayanlar'ı kıyaslamak olmadığı çok barizdi. Mesajlarda da gayet net yazmıştım yani.Tols bana dellenmemiştir genel algıya dellenmeştir. Ben her şeyin farkında ve bilinçli şekilde izliyorum diziyi.
Hem senin hem de özellikle Tols'un merağının 10 katına çıkması için yaptım bunu.Ama sözlerimde gerçekten en ufak bir abartı yoktur. SNK mükemmelliği ancak böyle anlatılabilir zaten. Dediğin şekilde vakit ayırıyorum lakin vakit bana yetmiyor bile diyebilirim. Zaman kontrolünde master degree olmama rağmen zaman yetmiyor hiç bir şeye.
İstediğim şekilde yapamıyorum yapmak istediklerimi.
![]()
Hiç sorma o durumu iyice kara kara düşünüyorum zaten... Ben yıllardır sanatla yoğrulan, sanattan ayrılmayan, eve geçince istediğim şekilde özgürce sanatımı izleyen biriyim. Hayır ileride bu nasıl olacak, nasıl devam edecek hiç bilmiyorum ve bu durum beni oldukça geriyor...Hayatında bazı değişiklikler olunca ister istemez zaman sıkıntısı daha fazla çekeceksin
Bu arada siz iki Enes rüyama girdinizsen bir mesaj yazıyorsun diyorsunki ben yolculuk yapacağım bu ara ve adaşımda Eskişehir'e gidecek aynı tarihte diye belirtmişsin
Bunu şu şekilde yorumluyorum: Sana gerçekten de yol görünecek
![]()
Rüyada gideceğin mekan belirsiz ama adaşınınki EskişehirHiç sorma o durumu iyice kara kara düşünüyorum zaten... Ben yıllardır sanatla yoğrulan, sanattan ayrılmayan, eve geçince istediğim şekilde özgürce sanatımı izleyen biriyim. Hayır ileride bu nasıl olacak, nasıl devam edecek hiç bilmiyorum ve bu durum beni oldukça geriyor...Rüyan ise gerçekten çok ilginçmiş. Yorumun ise daha ilginç. Tek diyeceğim şey hayırlısı be...
![]()