Eskiden sana ters gelirdi öyle şeylerOkadar olur yabancı dizide Zaten truvadan gerekli mesajı veriyorum @Harunnn60
Eskiden sana ters gelirdi öyle şeyler
Her yabancı dizide oluyor blac sails vardı @Forumdash destere izliyorduk onu görsen Ama bu dizinin 2.bölümden sonralarıda evet sen ailenle izleme zaten bu tarz şeyleri aileleriyle izleyenleri eleştirmiştim taht oyunları zamanında orjınal dizimag döneminde @xemrexxx gibiler beni taşa tutmuştu İzlemeyin dedim sankı tek izleyinİlk bölümü izledim harikaydı. @Forumdash @Çiğdem
İndirdim ama izlemeye başlamadım henüz.Sen izliyormusun bunu @MEnes fantastik ama oyunla ilgiliymiş sen seversin
4 Bölüm izledim güzel bir çok esinti var truvayı andırıyor herkülün kanal d versiyonunu andırıyor , Thoru andırıyor bir çok şeyin karışımı gibiydi @xemrexxx @Forumdash @MasacRE @Harunnn60İndirdim ama izlemeye başlamadım henüz.
Filmlerden fırsat gelse başlayacağım da filmlerden fırsat gelmiyor. Ama indirdiğim için muhakkak izlemek zorunda kalacağım bir ara yani.4 Bölüm izledim güzel bir çok esinti var truvayı andırıyor herkülün kanal d versiyonunu andırıyor , Thoru andırıyor bir çok şeyin karışımı gibiydi @xemrexxx @Forumdash @MasacRE @Harunnn60
Diğer dizinin bitmesini beklemek için buna şey ettik topluca bölüm olunca daha iyi oluyor neydi adı unuttumda sen bitirmişsindir bundan sonra ona bakarımFilmlerden fırsat gelse başlayacağım da filmlerden fırsat gelmiyor. Ama indirdiğim için muhakkak izlemek zorunda kalacağım bir ara yani.
His Dark Materials evet ben bitirdim ve beğendim diziyi. Yorum yaparım bi ara fırsat bulunca. Buna da bakacağım artık ne zaman izleyebilirsem...Diğer dizinin bitmesini beklemek için buna şey ettik topluca bölüm olunca daha iyi oluyor neydi adı unuttumda sen bitirmişsindir bundan sonra ona bakarım
Yorum yapmadanmı izliyorsun 😱 😱 😱His Dark Materials evet ben bitirdim ve beğendim diziyi. Yorum yaparım bi ara fırsat bulunca. Buna da bakacağım artık ne zaman izleyebilirsem...
Güncel izledim diziyi, bitireli çok oldu ama yorum yapmaya üşendim ahahahaha. Toplu bir yorum yapacağım yakın zamanda...Yorum yapmadanmı izliyorsun 😱 😱 😱
Birlikte izlemek o açıdanda önemli bölüm bölüm yorumluyorsun senin yaptığın gizlice izlemek diyoruzGüncel izledim diziyi, bitireli çok oldu ama yorum yapmaya üşendim ahahahaha. Toplu bir yorum yapacağım yakın zamanda...
Şuan bu seneye ait 21 22 film izledim ama foruma 3 4 tane film yorumu yaptım. Gizlice izlemenin kralı bence bu hahahaha.Birlikte izlemek o açıdanda önemli bölüm bölüm yorumluyorsun senin yaptığın gizlice izlemek diyoruz
Rahmetli hortlayınca seninle dizi izleyip düzeltiriz seni @Maskeli Fedai e fırça ata ata yorumlatıyordu rahmetli @MasacREŞuan bu seneye ait 21 22 film izledim ama foruma 3 4 tane film yorumu yaptım. Gizlice izlemenin kralı bence bu hahahaha.
4.Bölüm @MasacRE @Harunnn60 @Forumdash Bu bölüm en iyisiydi
Sarısın adam yıkanırkan yardımcısı oğlanla bişiler olucak diye korktum yinemi klasik kaderim gerçekleşecek diye kimi sevsem malum Örümcek gibi birşey dev gibi karlı diyarda ecünnülere saldırdı çöle ışınlandılar zaman yolculuğunu heryere bulastırıyorlar
Bir kirpi adam dövüştü yemek sahnesinde ve sarısın adamda ona katıldı herkes birbiriyle dövüşüyor işte böyle sahnelerden bahsediyordum
Yine ormanda dolasan sarısın ecünnü bir konuşan ağaç gördü sen nesin çocuk diyorda asıl sen nesin ayoll konusan ağaç anormaldir
Adam kadınlarla bile düzgünce sevişmiyor ki oğlanlarla şey yapsın Witcherdan şüphe etmedim ama oğlandan ettim bian zaten herkesle yatmiş mı ney
İşinlanma sahneleri belki ilk 6 bölüm içinde en iyi sahnelerden biriydi Bütün doğayı gösterdiler resmen yaz kı ilk bahar
Kirpi adam sahnesinde şey anlamadım. Kız kimden hamileymiş??
O şuan benimde yok aklımda abicim İzleyince hemen kaydediyorum yoksa 1 saat sonra aklım da hiç bişi kalmıyor cw dizileri hariç
O adamın büyüsü başka zaten supermandı sanırım yanlıs hatırlamıyorsam oradan diziye başlama hevesim doğmuştu Kambur kız sahneleri çok gereksiz
Size göre gerekliliğinde bana göre gereksizleşiyorNasıl süpermandi? Önceki işini demiyon dimi
Kamburluğu düzelttikten sonra daha gerekli oldu