Netflix The Witcher - Dizi Yorumları

Eskiden sana ters gelirdi öyle şeyler :A
İlk bölümü izledim harikaydı. :Z @Forumdash @Çiğdem
Her yabancı dizide oluyor blac sails vardı @Forumdash destere izliyorduk onu görsen :F :F :F Ama bu dizinin 2.bölümden sonralarıda evet sen ailenle izleme zaten bu tarz şeyleri aileleriyle izleyenleri eleştirmiştim taht oyunları zamanında orjınal dizimag döneminde @xemrexxx gibiler beni taşa tutmuştu :A :A :A İzlemeyin dedim sankı tek izleyin :F

Bu arada bölümü izledim diyip gidiyorsunuz @Forumdash @Harunnn60 yorumları alalım :A :A :A

2.Bölüm
Kambur kız zaman yolcuğu yaptı dark izliyorum sandım :F Sarısın adam keçi adamla dövüştü :F Sivri kulaklı ecünnü adamı bağlamıs dövüyordu ona bir tane kafa attı uçtu gitti :A :A :A Fantasti öğeleri güzel ama biraz daha savas artmalı :A

3.Bölüm
Harun bu bölüm işte aileyle izlenmeyecek bölüm :A Kimseyle izlenmeyecek bölüm :F
Kambur kızda sapıttı birde tiyatro izler gibi alkıslayanlar var patlamıs mısırları eksik :A

Bir yaratık sarayda adam öldürdü sarısın adamla dövüştü bu tür sahneler artmalı işte :A

@Forumdash @MasacRE @Harunnn60

4.Bölüm @MasacRE @Harunnn60 @Forumdash Bu bölüm en iyisiydi :Z :Z :Z

Sarısın adam yıkanırkan yardımcısı oğlanla bişiler olucak diye korktum yinemi klasik kaderim gerçekleşecek diye kimi sevsem malum :F Örümcek gibi birşey dev gibi karlı diyarda ecünnülere saldırdı çöle ışınlandılar zaman yolculuğunu heryere bulastırıyorlar :A

Bir kirpi adam dövüştü yemek sahnesinde ve sarısın adamda ona katıldı herkes birbiriyle dövüşüyor işte böyle sahnelerden bahsediyordum :A

Yine ormanda dolasan sarısın ecünnü bir konuşan ağaç gördü sen nesin çocuk diyorda asıl sen nesin ayoll konusan ağaç anormaldir :F

• Harika
Reactions: Çiğdem
Filmlerden fırsat gelse başlayacağım da filmlerden fırsat gelmiyor. :A Ama indirdiğim için muhakkak izlemek zorunda kalacağım bir ara yani. :A
Diğer dizinin bitmesini beklemek için buna şey ettik topluca bölüm olunca daha iyi oluyor neydi adı unuttumda sen bitirmişsindir bundan sonra ona bakarım :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Diğer dizinin bitmesini beklemek için buna şey ettik topluca bölüm olunca daha iyi oluyor neydi adı unuttumda sen bitirmişsindir bundan sonra ona bakarım :A :A :A
His Dark Materials evet ben bitirdim ve beğendim diziyi. :A Yorum yaparım bi ara fırsat bulunca. Buna da bakacağım artık ne zaman izleyebilirsem... :A

• İlginç
4.Bölüm @MasacRE @Harunnn60 @Forumdash Bu bölüm en iyisiydi :Z :Z :Z

Sarısın adam yıkanırkan yardımcısı oğlanla bişiler olucak diye korktum yinemi klasik kaderim gerçekleşecek diye kimi sevsem malum :F Örümcek gibi birşey dev gibi karlı diyarda ecünnülere saldırdı çöle ışınlandılar zaman yolculuğunu heryere bulastırıyorlar :A

Bir kirpi adam dövüştü yemek sahnesinde ve sarısın adamda ona katıldı herkes birbiriyle dövüşüyor işte böyle sahnelerden bahsediyordum :A

Yine ormanda dolasan sarısın ecünnü bir konuşan ağaç gördü sen nesin çocuk diyorda asıl sen nesin ayoll konusan ağaç anormaldir :F
Adam kadınlarla bile düzgünce sevişmiyor ki oğlanlarla şey yapsın:A Witcherdan şüphe etmedim ama oğlandan ettim bian:X zaten herkesle yatmiş mı ney:F

İşinlanma sahneleri belki ilk 6 bölüm içinde en iyi sahnelerden biriydi :bhr: Bütün doğayı gösterdiler resmen yaz kı ilk bahar :X

Kirpi adam sahnesinde şey anlamadım. Kız kimden hamileymiş??

• Harika
Adam kadınlarla bile düzgünce sevişmiyor ki oğlanlarla şey yapsın:A Witcherdan şüphe etmedim ama oğlandan ettim bian:X zaten herkesle yatmiş mı ney:F

İşinlanma sahneleri belki ilk 6 bölüm içinde en iyi sahnelerden biriydi :bhr: Bütün doğayı gösterdiler resmen yaz kı ilk bahar :X

Kirpi adam sahnesinde şey anlamadım. Kız kimden hamileymiş??
O şuan benimde yok aklımda abicim :F İzleyince hemen kaydediyorum yoksa 1 saat sonra aklım da hiç bişi kalmıyor cw dizileri hariç :A :A :A

O adamın büyüsü başka zaten supermandı sanırım yanlıs hatırlamıyorsam oradan diziye başlama hevesim doğmuştu :A Kambur kız sahneleri çok gereksiz :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
O şuan benimde yok aklımda abicim :F İzleyince hemen kaydediyorum yoksa 1 saat sonra aklım da hiç bişi kalmıyor cw dizileri hariç :A :A :A

O adamın büyüsü başka zaten supermandı sanırım yanlıs hatırlamıyorsam oradan diziye başlama hevesim doğmuştu :A Kambur kız sahneleri çok gereksiz :A
Nasıl süpermandi? :F Önceki işini demiyon dimi :F

Kamburluğu düzelttikten sonra daha gerekli oldu :A

• İlginç