tmm o adam da süperman diyince aklım filme gitti Adama witcher desen de olur yaniSize göre gerekliliğinde bana göre gereksizleşiyor
Supermanı oynayan adam değilmi bu yoksa yine sohbetlerimi karıştırdım
tmm o adam da süperman diyince aklım filme gitti Adama witcher desen de olur yaniSize göre gerekliliğinde bana göre gereksizleşiyor
Supermanı oynayan adam değilmi bu yoksa yine sohbetlerimi karıştırdım
Aaa şu yabancı dzilerde isim hafızam yok bliyorsun sarısın adam diyorum Bir ara rahmetliyle birlikte benle dalga geçmiş sonrada gözlüklü kız şişman adam vsyle sizde üzüm üzüme baka baka durumu oluşmuştutmm o adam da süperman diyince aklım filme gitti Adama witcher desen de olur yani
AHAHHA biliyorum biliyorum da süpermanden filan gözüme kestirdim diyinceheralde onu diyon sandım Son bölümleri de izle yorumlarizAaa şu yabancı dzilerde isim hafızam yok bliyorsun sarısın adam diyorum Bir ara rahmetliyle birlikte benle dalga geçmiş sonrada gözlüklü kız şişman adam vsyle sizde üzüm üzüme baka baka durumu oluşmuştu
Sen yine pancar motorunla bitirmiş gibisin oyüzden @Harunnn60 dan biraz hamle bekliyim yetişsin bana Bu arada 5 izlerim belkı çünkü iyi yerde bittiAHAHHA biliyorum biliyorum da süpermanden filan gözüme kestirdim diyinceheralde onu diyon sandım Son bölümleri de izle yorumlariz
İzle bence de yarın bitirirsin. Dracula var dahaSen yine pancar motorunla bitirmiş gibisin oyüzden @Harunnn60 dan biraz hamle bekliyim yetişsin bana Bu arada 5 izlerim belkı çünkü iyi yerde bitti
Onuda senle izlerim bunuda @Harunnn60 la bitiririm diğer dizilerdede hep onu bekliyordum bana pehlesin ancaİzle bence de yarın bitirirsin. Dracula var daha
Ne zaman izlicez onu de bari YArın başlmayı düşünüyorum çınkuOnuda senle izlerim bunuda @Harunnn60 la bitiririm diğer dizilerdede hep onu bekliyordum bana pehlesin anca
Yarın konusunu açarım en kötü çarşamba bismillah ederimNe zaman izlicez onu de bari YArın başlmayı düşünüyorum çınku
Ben de yarın gece 12den sonra izlersem çarşamba izlemiş olcam. Tmm başlayalım çarşambaYarın konusunu açarım en kötü çarşamba bismillah ederim
Belki yarın geceyede 1 bölüm sıkıstırabilirim maksak birlikte gidelim @Harunnn60 la bunu izlerim birde onla oyunada devam edecezBen de yarın gece 12den sonra izlersem çarşamba izlemiş olcam. Tmm başlayalım çarşamba
O zaman önden gitme hakkımı kullanıyorumBelki yarın geceyede 1 bölüm sıkıstırabilirim maksak birlikte gidelim @Harunnn60 la bunu izlerim birde onla oyunada devam edecez
Youda öyle duruyor onada sizle izlediklerim bitince üçümüz bismillah ederiz
Hangi dizide draculadamı orda 1 bölüm yine önde başlarsın ama toparlarım ben merak etme sen bir bak açılısı yapO zaman önden gitme hakkımı kullanıyorum
Hak demişken aklıma geldi
witcherdaki şaşirma hakkı olayını anlayabildin mi
EvetHangi dizide draculadamı orda 1 bölüm yine önde başlarsın ama toparlarım ben merak etme sen bir bak açılısı yap
Sen bir gözlemle ama bitirme motorunun yarısına taş doldur yarım çalıssın
tmm ben önizleme yapımSen bir gözlemle ama bitirme motorunun yarısına taş doldur yarım çalıssın
Ben kaçıyorum daha gece gelemeyebilirim cicili bicili rüyalar diliyeyim şimdiden sizlere @serhatttmm ben önizleme yapım
sana da bacımBen kaçıyorum daha gece gelemeyebilirim cicili bicili rüyalar diliyeyim şimdiden sizlere @serhatt
Rahmetli özletti kendini ya. Bu kadar hiç gitmezdi... Artık seni bırakıp başka birine gittiğini ciddi ciddi düşünmeye başlıyorum...Rahmetli hortlayınca seninle dizi izleyip düzeltiriz seni @Maskeli Fedai e fırça ata ata yorumlatıyordu rahmetli @MasacRE
Gud nayt cnmBen kaçıyorum daha gece gelemeyebilirim cicili bicili rüyalar diliyeyim şimdiden sizlere @serhatt
Yatmadan draculayı açayım dedim ama 3 bölümmüş 3 Bölüm için bence konuya gerek yok devam seriside olmucak gibi özel 3 bölümlük bir projeymiş sanırım Son izlediğimiz yabancı dizi bölümünde yorumlarız hafta sonu gelmeden bitiririz zaten 2 günde bitersana da bacım