Netflix The Witcher - Dizi Yorumları

tmm o adam da süperman diyince aklım filme gitti :F Adama witcher desen de olur yani:F
Aaa şu yabancı dzilerde isim hafızam yok bliyorsun sarısın adam diyorum :A Bir ara rahmetliyle birlikte benle dalga geçmiş sonrada gözlüklü kız şişman adam vsyle sizde üzüm üzüme baka baka durumu oluşmuştu :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Aaa şu yabancı dzilerde isim hafızam yok bliyorsun sarısın adam diyorum :A Bir ara rahmetliyle birlikte benle dalga geçmiş sonrada gözlüklü kız şişman adam vsyle sizde üzüm üzüme baka baka durumu oluşmuştu :A :A :A
AHAHHA biliyorum biliyorum da süpermanden filan gözüme kestirdim diyinceheralde onu diyon sandım:A Son bölümleri de izle yorumlariz :Z

• Harika
Reactions: Çiğdem
AHAHHA biliyorum biliyorum da süpermanden filan gözüme kestirdim diyinceheralde onu diyon sandım:A Son bölümleri de izle yorumlariz :Z
Sen yine pancar motorunla bitirmiş gibisin oyüzden @Harunnn60 dan biraz hamle bekliyim yetişsin bana :A Bu arada 5 izlerim belkı çünkü iyi yerde bitti :A

• Güldürdün
Ben de yarın gece 12den sonra izlersem çarşamba izlemiş olcam. Tmm başlayalım çarşamba:Z
Belki yarın geceyede 1 bölüm sıkıstırabilirim maksak birlikte gidelim :Z @Harunnn60 la bunu izlerim birde onla oyunada devam edecez :Z

Youda öyle duruyor onada sizle izlediklerim bitince üçümüz bismillah ederiz :Z:Z:Z

• Güldürdün
Belki yarın geceyede 1 bölüm sıkıstırabilirim maksak birlikte gidelim :Z @Harunnn60 la bunu izlerim birde onla oyunada devam edecez :Z

Youda öyle duruyor onada sizle izlediklerim bitince üçümüz bismillah ederiz :Z:Z:Z
O zaman önden gitme hakkımı kullanıyorum :A
Hak demişken aklıma geldi:F
witcherdaki şaşirma hakkı olayını anlayabildin mi :F

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Yatmadan draculayı açayım dedim ama 3 bölümmüş :A 3 Bölüm için bence konuya gerek yok devam seriside olmucak gibi özel 3 bölümlük bir projeymiş sanırım :A Son izlediğimiz yabancı dizi bölümünde yorumlarız hafta sonu gelmeden bitiririz zaten 2 günde biter :A :A :A