Biraza doğru izlicem Sen kaç izlicen yarın?3.Bölümdeydin sanırım bitirde yap @Harunnn60 da izlicek Bunu kütük @MasacRE @xemrexxx lerle tanıtımında konusmustuk o adammıs afişten bağlanmıstım keşke b ir fotosunu ataydınız
Biraza doğru izlicem Sen kaç izlicen yarın?3.Bölümdeydin sanırım bitirde yap @Harunnn60 da izlicek Bunu kütük @MasacRE @xemrexxx lerle tanıtımında konusmustuk o adammıs afişten bağlanmıstım keşke b ir fotosunu ataydınız
2-3 İzlerim ama 4.bölüm için @Harunnn60 ı beklerim senin 1 bölüm önden gitmene alıstık nasılsa pancar motoru farkıBiraza doğru izlicem Sen kaç izlicen yarın?
10 kerede etiketlesen cevap yazmayacak belli @Harunnn602-3 İzlerim ama 4.bölüm için @Harunnn60 ı beklerim senin 1 bölüm önden gitmene alıstık nasılsa pancar motoru farkı
@Harunnn60 Anca rahmetlinin konularında pehlemeye gelir etiketsiz ısınlanıyor10 kerede etiketlesen cevap yazmayacak belli @Harunnn60
10 kerede etiketlesen cevap yazmayacak belli @Harunnn60
Geldim geldim @Forumdash özlemiş beni hayret@Harunnn60 Anca rahmetlinin konularında pehlemeye gelir etiketsiz ısınlanıyor
Unutuldum demezsin artık @ForumdashGeldim geldim @Forumdash özlemiş beni hayret
Geldim geldim @Forumdash özlemiş beni hayret
Dün gece sana yazdık onca sabahtan beridir forumdasın dönmedin bileUnutuldum demezsin artık @Forumdash
O konuya sonradan baktımDün gece sana yazdık onca sabahtan beridir forumdasın dönmedin bile
İzle ve görO konuya sonradan baktım
Henry nasıl burada, çok beğeniyorum o adamı
Seviyorum cidden o adamıİzle ve gör
Tamam işte izle "Önceden baksaydın mesaja" şimdi yorumlardın ablanla @ÇiğdemSeviyorum cidden o adamı
Çıplaklık var mı aile ile izlenmez sanırımTamam işte izle "Önceden baksaydın mesaja" şimdi yorumlardın ablanla @Çiğdem
Bİlmiyorum yaa bi öpüşme sahnesi vardi kısa kestiler. Oysa bende cıplaklık beklıyordum Netflix sansürlüyor mu dicem ama kızlar nüÇıplaklık var mı aile ile izlenmez sanırım
Diğer bölümlerde vardır kesin koyar netflixBİlmiyorum yaa bi öpüşme sahnesi vardi kısa kestiler. Oysa bende cıplaklık beklıyordum Netflix sansürlüyor mu dicem ama kızlar nü
En azından Atiyedeki gibi irite durmazDiğer bölümlerde vardır kesin koyar netflix
Tamam işte izle "Önceden baksaydın mesaja" şimdi yorumlardın ablanla @Çiğdem
İlk bölümde sakıncalı bişi hatırlamıyorum ama truva benzeri bir dizi herşeyi beklyebilirsinÇıplaklık var mı aile ile izlenmez sanırım
İlk bölümde sakıncalı bişi hatırlamıyorum ama truva benzeri bir dizi herşeyi beklyebilirsin
Okadar olur yabancı dizide Zaten truvadan gerekli mesajı veriyorum @Harunnn60Bahcedeki kızları görmedin mi