Biraza doğru izlicem3.Bölümdeydin sanırım bitirde yap @Harunnn60 da izlicekBunu kütük @MasacRE @xemrexxx lerle tanıtımında konusmustuk o adammıs afişten bağlanmıstım keşke b ir fotosunu ataydınız
![]()
![]()
![]()
Biraza doğru izlicem3.Bölümdeydin sanırım bitirde yap @Harunnn60 da izlicekBunu kütük @MasacRE @xemrexxx lerle tanıtımında konusmustuk o adammıs afişten bağlanmıstım keşke b ir fotosunu ataydınız
![]()
![]()
![]()
2-3 İzlerim ama 4.bölüm için @Harunnn60 ı beklerim senin 1 bölüm önden gitmene alıstık nasılsa pancar motoru farkıBiraza doğru izlicemSen kaç izlicen yarın?
10 kerede etiketlesen cevap yazmayacak belli2-3 İzlerim ama 4.bölüm için @Harunnn60 ı beklerim senin 1 bölüm önden gitmene alıstık nasılsa pancar motoru farkı![]()
![]()
![]()
@Harunnn60 Anca rahmetlinin konularında pehlemeye gelir etiketsiz ısınlanıyor10 kerede etiketlesen cevap yazmayacak belli@Harunnn60
10 kerede etiketlesen cevap yazmayacak belli@Harunnn60
Geldim geldim
Dün gece sana yazdık onca sabahtan beridir forumdasın dönmedin bile
O konuya sonradan baktımDün gece sana yazdık onca sabahtan beridir forumdasın dönmedin bile![]()
İzle ve görO konuya sonradan baktım
Henry nasıl burada, çok beğeniyorum o adamı![]()
Seviyorum cidden o adamıİzle ve gör![]()
Tamam işte izleSeviyorum cidden o adamı![]()
Çıplaklık var mı
Bİlmiyorum yaa bi öpüşme sahnesi vardi kısa kestiler. Oysa bende cıplaklık beklıyordumÇıplaklık var mıaile ile izlenmez sanırım
![]()
Diğer bölümlerde vardır kesin koyar netflixBİlmiyorum yaa bi öpüşme sahnesi vardi kısa kestiler. Oysa bende cıplaklık beklıyordumNetflix sansürlüyor mu dicem ama kızlar nü
![]()
En azından Atiyedeki gibi irite durmazDiğer bölümlerde vardır kesin koyar netflix![]()
İlk bölümde sakıncalı bişi hatırlamıyorum ama truva benzeri bir dizi herşeyi beklyebilirsinÇıplaklık var mıaile ile izlenmez sanırım
![]()
İlk bölümde sakıncalı bişi hatırlamıyorum ama truva benzeri bir dizi herşeyi beklyebilirsin![]()
Okadar olur yabancı dizideBahcedeki kızları görmedin mi