Seviyorum ama gerek yok böylesi daha anlamlı.
O zaman niye hala bu konudasın çek git.ssHayır Burhan en sevdiğim karaktwr. O gelirse izlemek zorundayım
1 saat bu karakterler çekilmwz ölüm gibi bi eziyet![]()
Jest sosyete izletiyorsun hem bize : FSeviyorum ama gerek yok böylesi daha anlamlı.
O zaman niye hala bu konudasın çek git.ss
Bölümü izledim yorumluyorum bacımlaSeviyorum ama gerek yok böylesi daha anlamlı.
? ?Volkan sahneleri iyiydi. Fındık fıstık şarkısını çlsalardı keşke
Tabiki![]()
Bölümü izledim yorumluyorum bacımla@Çiğdem
Dahada sana Jest sosyete izle demez sanırım bence bölüme bayıldında taktik olarak böyle davranıyorsunSeviyorum ama gerek yok böylesi daha anlamlı.
Diziyi aşağılamaktan başka bir şey yapmıyorsun ne yorumunu. Tüm elemini de akıttın daha durmana gerek yok.Bölümü izledim yorumluyorum bacımla@Çiğdem
İzlemesin de zaten fazla gelir.Dahada sana Jest sosyete izle demez sanırım bence bölüme bayıldında taktik olarak böyle davranıyorsun![]()
![]()
![]()
Yok bi kere daha gerçekten çok kötüydü dedirtme sonra kızarip bozarıyorDahada sana Jest sosyete izle demez sanırım bence bölüme bayıldında taktik olarak böyle davranıyorsun![]()
![]()
![]()
Ne aşağilaması olanı söyluyorumDiziyi aşağılamaktan başka bir şey yapmıyorsun ne yorumunu. Tüm elemini de akıttın daha durmana gerek yok.
İzlemesin de zaten fazla gelir.![]()
Battaniye çalan mı?
Normalini bende zaten biliyorsun düşüncemi @Aserat yine kızdırırız diğer günlerZaten avrupa yakası hariç her sahnesi eleştirilir![]()
Bu nasıl iyiyse yanındaki delirtti beni