PuhuTV Jet Sosyete - Dizi Yorumları

Yaşlı kadın yani Hasibe Eren Tolga'nın (Sacit) yavuklusu değil ablasıydı (Makbule). Asıl yavuklusu Şahika'ydı. :A

Aslı ve Gizem birbirini sevmiyormuş o yüzden öyle dedi. Zaten ikisini de Gülse oynadığı için bir aradalarmış gibi yapmak zor olurdu. :A Aslında bu diziyi izlemeye devam etsen karakterlerine alışırsın da inadını bırakamazsın sanırım. :A

Ben de niye bu kadar olumlu yorum yaptı diyordum yine göstermişsin kaknemliğini. :A
Aaa o kadını o sandım işte inş karıştırmıyorumdur demiştim ama karıstırmısım çok benziyor :F :F :F @Forumdash @serhatt

Uğramam zaten. Burhanlı bölüm olursa 100x düşüncem:

Şükrü kim? Hıyarlı baba mı? Adam adece 2 satır replikle bölüm parası aldı :F @Çiğdem
Ay ne kadar cahilsin be.ss Bundan önceki bölüme Şükrü Özyıldız konuk olmuştu onu diyoruz. :A Neyse ki Burhan'ın gelme ihtimali sıfırın bile altında o yüzden sıkıntı yok. :Z

• Harika
Reactions: Forumdash
Ay ne kadar cahilsin be.ss Bundan önceki bölüme Şükrü Özyıldız konuk olmuştu onu diyoruz. :A Neyse ki Burhan'ın gelme ihtimali sıfırın bile altında o yüzden sıkıntı yok. :Z
Bırak cehaletim bu konuda olsun tövbe yarrabim nasıl çekiyorsun bu eziyeti her hafta:A acınacak halin bile jet sosyeteden daha komik:A @Çiğdem

• Güldürdün
  • Olmamış
Reactions: Çiğdem and Aserat
Hayır Burhan en sevdiğim karaktwr. O gelirse izlemek zorundayım :A
1 saat bu karakterler çekilmwz ölüm gibi bi eziyet:T:
Aslında sarı kızla olan 2 sahnesi var sadece fakat herifi tüm bölüme yaymıslarkı 2 video izleyip kaçmayalım diye : A : A :A @serhatt @Aserat