Ata Demirer ciddi ciddi Volkan olarak gelmiş. 😱 Mucize Doktor-Ela olayına dönmüş ama iyi ki dönmüş.Jet Sosyete Yılbaşı Özel Bölüm Fragmanı
Ata Demirer ciddi ciddi Volkan olarak gelmiş. 😱 Mucize Doktor-Ela olayına dönmüş ama iyi ki dönmüş.Jet Sosyete Yılbaşı Özel Bölüm Fragmanı
@Forumdash @serhatt @MasacRE
Yaafff özlemişim cidden. Kart sensin
Aslı şimdi de 39.5 yaşındayım der cevap olarak.Yaafff özlemişim cidden. Kart sensin![]()
Sadece bunların kısımlarını izliycem@Forumdash @serhatt @MasacRE
Avrupa Yakası izlemiştin o yüzden seni de bekliyoruz bu bölüme.@Çiğdem
Niye doksan beş bucuk olarak okuduysamAslı şimdi de 39.5 yaşındayım der cevap olarak.![]()
@Forumdash @serhatt @MasacRE
Avrupa Yakası izlemiştin o yüzden seni de bekliyoruz bu bölüme.@Çiğdem
Sadece bunların kısımlarını izliycem![]()
Ohaa ayolll @serhatt ı şükrüyle kandırmıştı benide böyle 😱 😱 😱Yaafff özlemişim cidden. Kart sensin![]()
İşini biliyor yılan
Ama paralı bu nasıl bakacaz o kısımlara youtubeye yüklerlermi sahneyiİşini biliyor yılan![]()
Kız Puhu paralı değil kaç kez söyleyeceğiz. Üye olmana bile gerek yok aç izle.
İyi hatırlattın hala izlemedin mi Şükrü'yü.İşini biliyor yılan![]()
Aaa doğru Buluyla karıstırıyorum hepKız Puhu paralı değil kaç kez söyleyeceğiz. Üye olmana bile gerek yok aç izle.Paralı olan BluTV.
İyi hatırlattın hala izlemedin mi Şükrü'yü.![]()
Paralı olan bu değil kör cahil
ÜzgünümKız Puhu paralı değil kaç kez söyleyeceğiz. Üye olmana bile gerek yok aç izle.Paralı olan BluTV.
İyi hatırlattın hala izlemedin mi Şükrü'yü.![]()
Jet Sosyete düşmanı @kerem de geçen sene Sertab konuk oldu diye izlemişti böyle deyince aklıma o geldi.Aaa doğru Buluyla karıstırıyorum hepO kısımlara bakarız @serhatt dedi gibi bizede naptın ettin izlettiricen
![]()
![]()
@xemrexxx @Forumdash
Avrupa Yakalı bölüm geçince yine nefrete döneriz bacımAaa doğru Buluyla karıstırıyorum hepO kısımlara bakarız @serhatt dedi gibi bizede naptın ettin izlettiricen
![]()
![]()
@xemrexxx @Forumdash
Avrupa Yakalı bölüm geçince yine nefrete döneriz bacım@Aserat
Jet Sosyete düşmanı @kerem de geçen sene Sertab konuk oldu diye izlemişti böyle deyince aklıma o geldi.Herkese hitap ediyor canım dizim.
![]()
Herkesin sev diklerini getirmesi tuhaf o öneriyor olabilir yakında @xemrexxx içinde Meryem gelirse şaşırmam 😱 😱 😱Üzgünüm![]()