Dün gelmiş gibiyim foruma ama o geldim yıllar bile şuan nostalji olmuş Sizlerde öyle hissediyorsunuzdurYıllar çok hızlı geçmiş ya.
Dün gelmiş gibiyim foruma ama o geldim yıllar bile şuan nostalji olmuş Sizlerde öyle hissediyorsunuzdurYıllar çok hızlı geçmiş ya.
Su gibi akmış... 7 sene geçmiş mesele forumda, ama daha dün gibi bazı şeyler. :/Dün gelmiş gibiyim foruma ama o geldim yıllar bile şuan nostalji olmuş Sizlerde öyle hissediyorsunuzdur
Çok güzel anılarımız oluştu inş hiç kapanmaz bir gün çoluk çocukla bakarızSu gibi akmış... 7 sene geçmiş mesele forumda, ama daha dün gibi bazı şeyler. :/
Maşallah yarım dalya yapmışız.51. BÖLÜM FRAGMANI:
Şükür kavuşturana derdim de hala iki hafta var. Ama Ezgi Mola'ya da böyle çatlak karakterler çok yakışıyor bomba bölüm olacak.
@xBUGRAx @mrt-06 @ozgur2113 @Hachiko @hayret bi şey
Yapmışız mı. 😱 En son bıraktığımda izlemiyordun.Maşallah yarım dalya yapmışız.
Olsun Gülse'nin işi gönül bağımız var.Yapmışız mı. 😱 En son bıraktığımda izlemiyordun.
Teşekkürler cnm beğeneceğini biliyordum.2. bölüm daha iyiydi...
''Selfie yapalim gel'' Kendimi gordum sanki.
Yok artık Gizem hamile mi kalacak? 😯Harika.
Yok hayal sahnesidir kesin. Cengiz hapisten çıkamazsa Mehmet Özgür'ün karakterinden hamile kaldığını düşünüyor sanırım çünkü böyle bir şey daha var. Ama gerçekten olsa da yakışır.Yok artık Gizem hamile mi kalacak? 😯
Keşke olsa.Yok hayal sahnesidir kesin. Cengiz hapisten çıkamazsa Mehmet Özgür'ün karakterinden hamile kaldığını düşünüyor sanırım çünkü böyle bir şey daha var. Ama gerçekten olsa da yakışır.