'En Özlenilen Dizi' Başlıyor!

Google'a dizi ismini yazınca ilk yayın tarihi ve son yayın tarihi çıkıyor direk. Öyle bakabilirsin. Bence 2010 öncesi iyi olur. Ama yine son karar sende :D
Yani final yapılış senelerine göremi seçeyim?
O dediğim dizi Aşk -ı Memnu'ymuş megerse. Belki diğeride öyledir.. 2018te başlayıp. 2010'da bitti. Ozaman onu almamalıyım. Bunu mu diyorsun?
Ben en geç 2010 senesinde final yapanlar olarak düşünsem daha iyi mi acaba? Bu arada Aşk-ı Memnu kazanır belki :A

• Beğendim
Reactions: MasacRE
Bekliyoruz bakalım, benim aklıma gelen işler zaten akla gelecektir o nedenle uzun uzun yazmayayım zaten popüler işleri yazardım. :A

• Beğendim
Reactions: Dosi
Yani final yapılış senelerine göremi seçeyim?
O dediğim dizi Aşk -ı Memnu'ymuş megerse. Belki diğeride öyledir.. 2018te başlayıp. 2010'da bitti. Ozaman onu almamalıyım. Bunu mu diyorsun?
Ben en geç 2010 senesinde final yapanlar olarak düşünsem daha iyi mi acaba? Bu arada Aşk-ı Memnu kazanır belki :A
Aşk-ı Memnu olursa kazanan belli zaten, yarışma yapmaya gerek yok :A Ya bana 2010 öncesi iyi olur gibi geldi. 2020 yılına girince de 2010-2020 arası en iyi diziyi etkinliği yapabilirsin. Aşk-ı Memnu da oraya girer :A

• Beğendim
Bizimkiler.... Ruhsar.... Tatlı Kaçıklar..... Dadı.... 7 numara.... Asmalı konak.... Zerda.... Aliye... Baba evi... Süper baba... Sessiz gemiler.. Elveda Rumeli.... Selena.... Avrupa yakası..... Doktorlar.... Tatlı hayat... Yazlıkçılar.... Bez bebek.... Ekmek teknesi.... @Dosi şimdilik aklıma geleneler:)

• Harika
Aşk-ı Memnu olursa kazanan belli zaten, yarışma yapmaya gerek yok :A Ya bana 2010 öncesi iyi olur gibi geldi. 2020 yılına girince de 2010-2020 arası en iyi diziyi etkinliği yapabilirsin. Aşk-ı Memnu da oraya girer :A
Mantıklı gibi gibi. hepsini tamamayalım ozaman yine üstünden geçeriz :Z

• Beğendim
Reactions: MasacRE
Bizimkiler.... Ruhsar.... Tatlı Kaçıklar..... Dadı.... 7 numara.... Asmalı konak.... Zerda.... Aliye... Baba evi... Süper baba... Sessiz gemiler.. Elveda Rumeli.... Selena.... Avrupa yakası..... Doktorlar.... Tatlı hayat... Yazlıkçılar.... Bez bebek.... Ekmek teknesi.... @Dosi şimdilik aklıma geleneler:)
Ben mobilden giriyorum sadece foruma. Noktalar yerine direk liste gibi yapsaydin işim daha kolay olurdu :A ama halederim. Teşekkürler ?

Ben güzele güzel demem güzel yetenekli olmayınca. :A Biraz sapyoseksüellik var bende. Hazal Kaya'yı çıktığı programlarda da izlemiştim, zekası inanılmaz. Ondan Beren Saat ile kıyaslamam bile aynı kalibrede görmüyorum. Beren Saat sadece güzel bir kadın ama Hazal Kaya güzelden de öte. ?
Mayıs'ta burada olsaydın bol diss yerdin :A umarım Berenciler mesajıni görürde dissi yapıştırırlar sana :A :A Atiye konularında deyinebilirsin. Al sana taktik :A

• Güldürdün
Reactions: blacklion
  • Güldürdün
Reactions: blacklion
Hangi diziler var diye geldim ama şarkıyı dinliyorum. Yine takılı kaldık Erkin Koray'da...
Yarın önerilen dizileri konuya eklemeye başlarım.
Evet, Jeneriklerle Geçmişe Yolculuğun tanıtımında da bu şarkıya yer vermiştim ve sen rahmetli Erkin Koray demiştin, @MasacRE bizi aydınlatmıştı :A :A

Çemberimde Gül Oya, Arka Sıradakiler, Bez Bebek, Selena, Sihirli Annem, Aşk-ı Memnu ilk aklıma gelenler.

Şimdiden emeğine sağlık. :Z @Dosi

• Harika
Çemberimde Gül Oya’yı benden başka yazan yok galiba onu almamazlık yapma da :A
'Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk' etkinliğinde tanıttıysak listemde vardır, yoksada alacağım zaten :Z Şuan gelen hepsini anında listeye alıyorum ve sonra çift olanları silerim. Yıllara bakıp ilk konuya editlerim :D

aa aklıma Ihlamurlar Altında dizisi geldi Tuba'dan dolayı. Asi'nin yılını hatırlamıyorum. Hemen ikisinide ekliyeyim :A @Turkuazz

• Harika
  • Beğendim
Reactions: Turkuazz and dreamy
'Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk' etkinliğinde tanıttıysak listemde vardır, yoksada alacağım zaten :Z Şuan gelen hepsini anında listeye alıyorum ve sonra çift olanları silerim. Yıllara bakıp ilk konuya editlerim :D

aa aklıma Ihlamurlar Altında dizisi geldi Tuba'dan dolayı. Asi'nin yılını hatırlamıyorum. Hemen ikisinide ekliyeyim :A @Turkuazz
Benim de aklıma Acemi Cadı geldi onu da ekleyebilirsin. :F

• Güldürdün
Benim de aklıma Acemi Cadı geldi onu da ekleyebilirsin. :F
Onun orjinalini izlemiştim. Türkiye'deki bana garip gelmişti kıyaslayınca.
Orjinali çocukluğumun dizilerindendi :bhr:
400x400-75.jpg

• Güldürdün
Reactions: dreamy