'En Özlenilen Dizi' Başlıyor!

KARA MELEK
BÖYLE Mİ OLACAKTI
HATIRLA SEVGİLİ
BİR İSTANBUL MASALI
BEYAZ GELİNCİK
BİZİMKİLER
MAHALLENİN MUHTARLARI
ŞAŞIFELEK ÇIKMAZI
FERHUNDE HANIM VE KIZLARI (FERHUNDE HANIMLAR)
YABANCI DAMAT
IHLAMURLAR ALTINDA

• Harika
Reactions: Dosi
KARA MELEK
BÖYLE Mİ OLACAKTI
HATIRLA SEVGİLİ
BİR İSTANBUL MASALI
BEYAZ GELİNCİK
BİZİMKİLER
MAHALLENİN MUHTARLARI
ŞAŞIFELEK ÇIKMAZI
FERHUNDE HANIM VE KIZLARI (FERHUNDE HANIMLAR)
YABANCI DAMAT
IHLAMURLAR ALTINDA
Niye büyük harklerle yazdın :T:
İlla bana iş çıkartacaksın küçük yazmak için :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Bilmemen normal 1996 da TRT de yayınlanmış sonra bitmiş tekrar çekilmiş, çok güzel aile ve mahalle dizisi :bhr:
Benim bilmediğim diziyi sen nerden biliyorsun diye soracaktım ama tabi Türkiye'de yaşamamanın etkisi.
Bakındım ve baya ünlü isimler oynamış dizide 😱 isminden komedi falan düşündüm :D

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Geçen sene Hazal Kaya'nın yılıydı ya, Beren Saat neye göre seçilmiş. Neyse bir şey demiyorum ikisi de güzel kadın ama Hazal Kaya hem güzellik hem de oyunculuk anlamında son 2 yıldır ekrandaki en parlayan oyunculardan birisiydi keşke o olsaydı. Artık gelecek yıl hakkını yedirmeyelim bari...
Seneye olsa yine Beren Saat kazanır :A Biraz ara gerekiyor bu etkinlik için. Hatta biz 2 sene sonra yapmamıza rağmen erken dediler :A
Ben Hazal Kaya'yı tercih ettim ama çoğunluğun istediği oldu :D

• Beğendim
Reactions: blacklion
Benim bilmediğim diziyi sen nerden biliyorsun diye soracaktım ama tabi Türkiye'de yaşamamanın etkisi.
Bakındım ve baya ünlü isimler oynamış dizide 😱 isminden komedi falan düşündüm :D
İzlemeni tavsiye ederim :A Derya Alabora, Fikret Kuşkan, Tamer Karadağlı...

• Beğendim
2010'dan önce bitmiş mi olacak dizi. Çünkü 2010'dan önce başlayıp 2010'larda devam eden diziler de var orası önemli :A
Güzel soru :A Başlangıcı düşünmüştüm ama birlikte karar verelim şuna :A yanılmıyorsam sadece Öyle Bir Geçer Zamanki o seneye takılıyor?

• Beğendim
Reactions: MasacRE
Güzel soru :A Başlangıcı düşünmüştüm ama birlikte karar verelim şuna :A yanılmıyorsam sadece Öyle Bir Geçer Zamanki o seneye takılıyor?
Bence bitiş tarihine göre değerlendirilmesi daha doğru olur :D Dizileri incelemedim ama tek o değildir herhalde ya :A

• Beğendim
Bence bitiş tarihine göre değerlendirilmesi daha doğru olur :D Dizileri incelemedim ama tek o değildir herhalde ya :A
'Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk' etkinliğimde o kısma özen gösteriyordum ve sadeve bir dizi ağıma takılmıştı :A
Yayın yılına bakmak daha kolayıma kaçıyor ama önerini dikkate alacağım. Fazla dizi olmaması gerekir. Tüm liste tamamlansın, jenerik konumdan kontrol ederim.olanların ve %80 orda tanıtmıştım. o konuda kolaylık var :A

• Beğendim
Reactions: MasacRE
Forumda olsaydım keşke eşitlik sağlansaydı. ? Neyse finale çıkmak bile 1.'lik gibi bir seydir zaten de Hazal'ın farklı bir güzelliği var bence, daha güzel daha çekici geliyor bana. Mimiklerini çok iyi kullanıyor, karakteri üstüne iyi giyiyor. Ama Beren Saat öyle gelmiyor bana, rol yeteneğini kaybetti bence inandırıcı gelmiyor artık başarılı bulmuyorum, güzel bir kadın ama o kadar.
Yalnız biz güzelliği oyladık, oyunculuğunu değil :A Gerçi nerdeyse herkes izlediği dizilerine göre oyladı :F

• Güldürdün
Reactions: blacklion
'Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk' etkinliğimde o kısma özen gösteriyordum ve sadeve bir dizi ağıma takılmıştı :A
Yayın yılına bakmak daha kolayıma kaçıyor ama önerini dikkate alacağım. Fazla dizi olmaması gerekir. Tüm liste tamamlansın, jenerik konumdan kontrol ederim.olanların ve %80 orda tanıtmıştım. o konuda kolaylık var :A
Google'a dizi ismini yazınca ilk yayın tarihi ve son yayın tarihi çıkıyor direk. Öyle bakabilirsin. Bence 2010 öncesi iyi olur. Ama yine son karar sende :D

• Beğendim