Gerçek afiş bu bacım senin afiş daha guzel. Haftasonu filme bakim en iyisi @MasacREAfişi fena görünmüyor konusu varmı forumda yoksa açarız @Forumdash @Maskeli Fedai @mrt-06 @Turkuazz @dreamy @Harunnn60 @Yiğitt bir gün belirleyip izleyelim
Gerçek afiş bu bacım senin afiş daha guzel. Haftasonu filme bakim en iyisi @MasacREAfişi fena görünmüyor konusu varmı forumda yoksa açarız @Forumdash @Maskeli Fedai @mrt-06 @Turkuazz @dreamy @Harunnn60 @Yiğitt bir gün belirleyip izleyelim
Yoldaşım Watchmen'in de son bölüm puanı 9.6. Gelin şu inattan vazgeçin de izleyin Watchmen'i @Sherlock beyciğim ile
Bu filmin afişi. Daha önce filmi çekilmişti, şimdi dizisi yapıldı bu serinin Konusu açılmıştı bu arada.
Haftaya başlarız işte izlemeye, gelen gelsin
Diziside böyle bişidir herhalde @ForumdashBu başka bir dizi bence eski gibi duruyor. HBO böyle bir afiş yapmaz asla @Forumdash
Aaaa işte senin kahramanın tuhaftır derken @MasacRE bundan bahsediyordum .F Filmi izleyelim en iyisi evet @Harunnn60
Eşlik et bize cnmortak bir dizi daha
İnşallah iyi dizidir Bi ara bakalım bu arada legacies 2.sezona 2 bölüm baktım.dizi ilkin dublajlı bakayım dedim alt yazılı daha iyidi orijinal konuşmalar daha iyiEşlik et bize cnm
Afişlere bakarsak film ile dizi farklı ilerliyor gibi @MasacREAaaa işte senin kahramanın tuhaftır derken @MasacRE bundan bahsediyordum .F Filmi izleyelim en iyisi evet @Harunnn60
Klausun kızı değilmi .F O diziye bakmıcam sanırım ama ben originalsın finalını hala bitirmedimİnşallah iyi dizidir Bi ara bakalım bu arada legacies 2.sezona 2 bölüm baktım.dizi ilkin dublajlı bakayım dedim alt yazılı daha iyidi orijinal konuşmalar daha iyi
@MasacRE Benim afişim gibi olsaydı hiç izlermiydi ayoll Kendisi gibi tuhaf version yapılıyor diye heves etmiş @Harunnn60Afişlere bakarsak film ile dizi farklı ilerliyor gibi @MasacRE
Senin afiş avengers afişi gibi. Öyle dizi olsa beyin yakar dermiydim @MasacRE film öyle degil galiba? Hiç filmi öyle demedi@MasacRE Benim afişim gibi olsaydı hiç izlermiydi ayoll Kendisi gibi tuhaf version yapılıyor diye heves etmiş @Harunnn60
Uyarlaması diyor Deredevil gibidir herhalde O diziden başlayalım ozaman @MasacRE şey yolua düştük bizde @dreamy gibi Allah sonumuzu hayır etsin @Harunnn60İzlesin de bi filmle ilgisi var mı merak ettim. Filmi 3.5 saat diyor. Benzıyorsa filmi de izlerim
Bu hafta son bölüm yyınlanacak. Sonra materials dizisine başlarım.Uyarlaması diyor Deredevil gibidir herhalde O diziden başlayalım ozaman @MasacRE şey yolua düştük bizde @dreamy gibi Allah sonumuzu hayır etsin @Harunnn60
@MasacRE önce diğer diziye sonra buna baslarız dedi yanı karar verinBu hafta son bölüm yyınlanacak. Sonra materials dizisine başlarım.
Hıhı hope oynuyor sen originalsi bitir oda yeter başka dizi bakarızKlausun kızı değilmi .F O diziye bakmıcam sanırım ama ben originalsın finalını hala bitirmedim
O ara foruma ara vermiş sonrasında dahada bakamamıstım aslında şu diziyi tamamalsam iyi olucak final olmasından dolayı sanırım öyle bıraktım : FHıhı hope oynuyor sen originalsi bitir oda yeter başka dizi bakarız
Tamam ama önce hangisini izlicene karar ver ki ben de ona göre sıra yapım kendimwPancar çorbası gibi oldu kafam Senle materials @MasacRE ile wathmene bakarım bende