HBO His Dark Materials - Dizi Yorumları

Malasef ilk bölüm bakmiştim. Gerisi gelmedi. Watchmene baslarken bunlara da haber et beyinleri yansın:A
Filmini izledin mi sen onun? Ben geçenlerde açtım izledim hem de extended cut mı neydi 3.5 saat :A @Çiğdem @dreamy Watchmen izliyoruz toplanın beyinleri yakıcaz :A

Filmini izledin mi sen onun? Ben geçenlerde açtım izledim hem de extended cut mı neydi 3.5 saat :A @Çiğdem @dreamy Watchmen izliyoruz toplanın beyinleri yakıcaz :A
Çok niyetlendim ama aramadım hala :F bitince bakarım belki. Şimdi dizi hakkında en kücük bişey söylese spoi sayılır:A filmi izlersen daha rahat izlersin belki:X

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Çok niyetlendim ama aramadım hala :F bitince bakarım belki. Şimdi dizi hakkında en kücük bişey söylese spoi sayılır:A filmi izlersen daha rahat izlersin belki:X
Ben önce onu aradan çıkarayım dedim, onu izledim ama diziye başlamadım sonra :A Ama güzeldi film, diziyi de izleyince ikisini karşılaştırıırm benzerliklerini farklılıklarını :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Ben önce onu aradan çıkarayım dedim, onu izledim ama diziye başlamadım sonra :A Ama güzeldi film, diziyi de izleyince ikisini karşılaştırıırm benzerliklerini farklılıklarını :A
Film zamanında tutmamış aanırım:X izlediysen filmi senin beyin pek yanmaz ama @Çiğdem ve @Harunnn60 fena olacaklar:F

Film zamanında tutmamış aanırım:X izlediysen filmi senin beyin pek yanmaz ama @Çiğdem ve @Harunnn60 fena olacaklar:F
Film öyle pek beyin yakıcı değildi ya :A Tuttu diye biliyorum film, tabi o zaman bu kadar çok süper kahraman filmi yoktu ortada belki ondan şimdikiler kadar izlenmemiştir :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Yok bu beyin yakan dizilerden değil sanırım, korkmana gerek yok :A

Bu iyi işte, çıkarmayın başımıza başka dizi :A
Aaa vlla @Harunnn60 la dizi izlemeye açız şuan @MasacRE beyin yakan dizilerine bile tamamız yanı bu fırsattan getirin tuhaf dizilerinizi :A :A :A

Bu konuda olan 2-3 bölüme biticekmiş isterseniz bitince bakarız @MasacRE şu bahsettiği dizide hemfikir olursanız bakarız @Maskeli Fedai de izlettirinde onuda yaşadığını bilsin forum halkı :A :A :A

Aaa vlla @Harunnn60 la dizi izlemeye açız şuan @MasacRE beyin yakan dizilerine bile tamamız yanı bu fırsattan getirin tuhaf dizilerinizi :A :A :A

Bu konuda olan 2-3 bölüme biticekmiş isterseniz bitince bakarız @MasacRE şu bahsettiği dizide hemfikir olursanız bakarız @Maskeli Fedai de izlettirinde onuda yaşadığını bilsin forum halkı :A :A :A
Watchmen daha önce bitiyor. İlk onu izleyelim, sonra bunu :A

Ayrıca Castle Rock da var. Yeni dizi istiyordun işte al o da yeni bir dizi :A @Maskeli Fedai

@Maskeli Fedai gülüp geçme gel buraya :A

Bu kaliteli bir iş, sizin uyduruk CW dizilerinden değil :A
Afişi fena görünmüyor konusu varmı forumda yoksa açarız @Forumdash @Maskeli Fedai @mrt-06 @Turkuazz @dreamy @Harunnn60 @Yiğitt bir gün belirleyip izleyelim :Z :Z :Z
images

• Harika
Reactions: Çiğdem
Haydaaa... Dizinin puanı 8'in üstüne çıksa izleyeceğim ama çıkmıyor inatla. Çık artık be kardeşim çık 8'i üstüne. Sen HBO dizisisin büyük düşün... :A
Bölüm puanları 9'un üstünde geziyor yarısı falan. Dizinin puanı da ulaşır yakında 8'e merak etme:A

• Güldürdün
Reactions: MEnes