- Reaksiyon puanı
- 31,809
- Puanı
- 1,059
Çok niyetlendim ama aramadım hala bitince bakarım belki. Şimdi dizi hakkında en kücük bişey söylese spoi sayılır filmi izlersen daha rahat izlersin belki
Ben önce onu aradan çıkarayım dedim, onu izledim ama diziye başlamadım sonra Ama güzeldi film, diziyi de izleyince ikisini karşılaştırıırm benzerliklerini farklılıklarınıÇok niyetlendim ama aramadım hala bitince bakarım belki. Şimdi dizi hakkında en kücük bişey söylese spoi sayılır filmi izlersen daha rahat izlersin belki
Film zamanında tutmamış aanırım izlediysen filmi senin beyin pek yanmaz ama @Çiğdem ve @Harunnn60 fena olacaklarBen önce onu aradan çıkarayım dedim, onu izledim ama diziye başlamadım sonra Ama güzeldi film, diziyi de izleyince ikisini karşılaştırıırm benzerliklerini farklılıklarını
Film öyle pek beyin yakıcı değildi ya Tuttu diye biliyorum film, tabi o zaman bu kadar çok süper kahraman filmi yoktu ortada belki ondan şimdikiler kadar izlenmemiştirFilm zamanında tutmamış aanırım izlediysen filmi senin beyin pek yanmaz ama @Çiğdem ve @Harunnn60 fena olacaklar
Belki de ben de bakim bi araFilm öyle pek beyin yakıcı değildi ya Tuttu diye biliyorum film, tabi o zaman bu kadar çok süper kahraman filmi yoktu ortada belki ondan şimdikiler kadar izlenmemiştir
Yok bu beyin yakan dizilerden değil sanırım, korkmana gerek yok
Bu iyi işte, çıkarmayın başımıza başka dizi
Aaa vlla @Harunnn60 la dizi izlemeye açız şuan @MasacRE beyin yakan dizilerine bile tamamız yanı bu fırsattan getirin tuhaf dizileriniziFilm zamanında tutmamış aanırım izlediysen filmi senin beyin pek yanmaz ama @Çiğdem ve @Harunnn60 fena olacaklar
Watchmen daha önce bitiyor. İlk onu izleyelim, sonra bunuAaa vlla @Harunnn60 la dizi izlemeye açız şuan @MasacRE beyin yakan dizilerine bile tamamız yanı bu fırsattan getirin tuhaf dizilerinizi
Bu konuda olan 2-3 bölüme biticekmiş isterseniz bitince bakarız @MasacRE şu bahsettiği dizide hemfikir olursanız bakarız @Maskeli Fedai de izlettirinde onuda yaşadığını bilsin forum halkı
Castle Rock @Maskeli Fedai izlerse izleriz Önce onun maskesini yakayımWatchmen daha önce bitiyor. İlk onu izleyelim, sonra bunu
Ayrıca Castle Rock da var. Yeni dizi istiyordun işte al o da yeni bir dizi @Maskeli Fedai
@Maskeli Fedai bak bi sen kaldın, hadi gel izleyelim şu diziyiCastle Rock @Maskeli Fedai izlerse izleriz Önce onun maskesini yakayım
Watchmen ne Toplu bölümü varsa bakalım öncekı baktıklarımızdan daha şey olamaz herhalde @Forumdash @Harunnn60
@Maskeli Fedai i ikna et izleecem söz@Maskeli Fedai bak bi sen kaldın, hadi gel izleyelim şu diziyi
Watchmen de çizgi romanlardan uyarlama süper kahraman dizisi
@Maskeli Fedai gülüp geçme gel buraya@Maskeli Fedai i ikna et izleecem söz
Aaa ozaman @Forumdash la bizlik denilebilir dicemde sen seviyorsan o süper kahraman biraz tuhaf bir kahramandır
Afişi fena görünmüyor konusu varmı forumda yoksa açarız @Forumdash @Maskeli Fedai @mrt-06 @Turkuazz @dreamy @Harunnn60 @Yiğitt bir gün belirleyip izleyelim
ortak bir dizi dahaAfişi fena görünmüyor konusu varmı forumda yoksa açarız @Forumdash @Maskeli Fedai @mrt-06 @Turkuazz @dreamy @Harunnn60 @Yiğitt bir gün belirleyip izleyelim
Bu başka bir dizi bence eski gibi duruyor. HBO böyle bir afiş yapmaz asla @ForumdashAfişi fena görünmüyor konusu varmı forumda yoksa açarız @Forumdash @Maskeli Fedai @mrt-06 @Turkuazz @dreamy @Harunnn60 @Yiğitt bir gün belirleyip izleyelim
Yoldaşım haklı öyle çok da beyin yakan bir iş değil ama gizem mevcut tabi...Yok bu beyin yakan dizilerden değil sanırım, korkmana gerek yok
Bu iyi işte, çıkarmayın başımıza başka dizi
Bu filmin afişi. Daha önce filmi çekilmişti, şimdi dizisi yapıldı bu serinin Konusu açılmıştı bu arada.Afişi fena görünmüyor konusu varmı forumda yoksa açarız @Forumdash @Maskeli Fedai @mrt-06 @Turkuazz @dreamy @Harunnn60 @Yiğitt bir gün belirleyip izleyelim
Yoldaşım Watchmen'in de son bölüm puanı 9.6. Gelin şu inattan vazgeçin de izleyin Watchmen'i @Sherlock beyciğim ileYoldaşım haklı öyle çok da beyin yakan bir iş değil ama gizem mevcut tabi...
Haydaaa... Dizinin puanı 8'in üstüne çıksa izleyeceğim ama çıkmıyor inatla. Çık artık be kardeşim çık 8'in üstüne. Sen HBO dizisisin büyük düşün...Yoldaşım Watchmen'in de son bölüm puanı 9.6. Gelin şu inattan vazgeçin de izleyin Watchmen'i @Sherlock beyciğim ile
Bölüm puanları 9'un üstünde geziyor yarısı falan. Dizinin puanı da ulaşır yakında 8'e merak etmeHaydaaa... Dizinin puanı 8'in üstüne çıksa izleyeceğim ama çıkmıyor inatla. Çık artık be kardeşim çık 8'i üstüne. Sen HBO dizisisin büyük düşün...