@MEnes'in Oyları:
Barış Manço - Sarı Çizmeli Mehmet Ağa - 5
Buray - Sen Sevda Mısın - 4
Mustafa Sandal - İsyankar - 3
Yıldız Tilbe - Delikanlım - 2
Şebnem Ferah - Sil Baştan - 1
@MEnes'in Oyları:
Barış Manço - Sarı Çizmeli Mehmet Ağa - 5
Buray - Sen Sevda Mısın - 4
Mustafa Sandal - İsyankar - 3
Yıldız Tilbe - Delikanlım - 2
Şebnem Ferah - Sil Baştan - 1
Onu bırak da sandalye şutlanıyor@MasacRE Kabullenmez oyüzden senden umudumu koruyorum hep
"Yeni olduğu için kalitesiz olduğu" düşüncesi bence de yanlış bir düşünce tarzı. Böyle anlama diye yorumu yaparken epey de uğraştım halbuki, başaramamışım.Buray yeni bir isim diye kalitesiz görmek çok yanlış bence. Yani kariyer olarak yeni ve diğer şarkıcıların altında bence evet ama kalite olarak kesinlikle katılmıyorum. Buray hakkında ortak bir yorum var sosyal medyada olsun bir çok yerde olsun o da şu “son zamanlarda şarkılarını kendi yazıp ve söyleyen ve kaliteli söyleyen nadir şarkıcılardan” tabi senin düşüncen. Ama hepinizin bu ön yargısına rağmen çeyrek finale gelmem bile benim için büyük başarı. Bunu bu tarz acemice yorumlardan sonra daha iyi anladım.
Böyle dediğine göre elenmiyorum, tamam.O bile kurtaramaz seni.
bBeğendiklerime göre sıralamadım yanı senin sıralamanı koydum @TolstoyevskiBen ne alaka?
Çok da güzel olur Ama yanında Buray elensin Manço değilAma Musti elenir öyle @MasacRE
Bekle ve gör o zaman.Böyle dediğine göre elenmiyorum, tamam.
Yok artık 😱 Sen de mi.Çok da güzel olur Ama yanında Buray elensin Manço değil
Bekliyorum merakla zaten. Kaç oy kaldı.Bekle ve gör o zaman.
İnsan hangisine bakacağını şaırıyor @ozgur2113 @kerem @MasacRE @Yiğitt @serhatt @xemrexxx
@xBUGRAx
Ekli dosyayı görüntüle 73206
Kız Tolgahan ı kötülüyordun daha geçen sene 😱Kız kudurdun yine 😱
Bir sürü.Bekliyorum merakla zaten. Kaç oy kaldı.
İkide bir şu şarkıyı önüme koyma be. @Çiğdem
Şu tatlılığa bak, yorum yapmış bi de.@Yiğitt'in Oyları:
4 PUAN - ŞEBNEM FERAH (Efsanedir, gözü kapalı koyuyorum.)
3 PUAN - BURAY (Buray'ın ev sevdiğim şarkısı. )
2 PUAN - BARIŞ MANÇO (Güzel şarkıdır, Mehmet Erdem de güzel yorumlamıştı.)
1 PUAN - MUSTAFA SANDAL (Bu şarkı da efsanelerden biri ama mecburen koyuyorum buraya. )