Sonuncusun.#YıldızTilbeYarıFinaleYürüyor
Sonuncusun.#YıldızTilbeYarıFinaleYürüyor
Yine iyi reyting aldımı sen takip ettinden bilirsin@Silinmiş Üye zevkli adam tabi, izlemez böyle uyduruk dizileri
Çok beklersin Bu hafta şutlayalım sandalyeyi kütük dostum @Maskeli FedaiMustici @MasacRE kurtarıcak
Hoşttt gudubetİdare eder @serhatt @xemrexxx gibi hanzo zibidileri dldurmamışsın en azından
Kız kudurdun yine 😱İnsan hangisine bakacağını şaırıyor @ozgur2113 @kerem @MasacRE @Yiğitt @serhatt @xemrexxx
@xBUGRAx
Ekli dosyayı görüntüle 73206
@Maskeli Fedai sen hakikaten Barış Manço düşmanısın lan! 😡 Sevmiyorum artık seni...@DarkLegenD senden özür diliyorum @Maskeli Fedai
Erken bitti sanırım işin @keremİş yerim napiyim
5’i de çok iyi ama nasıl geride kalıyor anlamadım. Ama teşekkürler yine de. @S.G.A.T.@S.G.A.T.'ın Oyları:
Delikanlım 5
Sarı Çizmeli Mehmet Ağa 4
İsyankar 3
Sil Baştan 2
Sen Sevda Mısın 1
Teknik olarak Buray dahil 5'i de çok iyi şarkılar. Tabi ki Sen Sevda Mısın diğer 4 parçasının epey gerisinde kalıyor.
İlk 4'teki şarkılarının hepsini onlarca kez dinlemişimdir. Delikanlım dışında hiç birinin sanatçıların zirve parçaları olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden ilk sırayı bulmak çok zor olmadı.
Listeyi sıralama yapmanın tüm zorluklarını aklımdan çıkarıp, anlık istekle canımın istediği gibi yaptım.
Sandalye çok bile dayandı kütük dostum Bu hafta postalanıyor @ÇiğdemÇok beklersin Bu hafta şutlayalım sandalyeyi kütük dostum @Maskeli Fedai
Barış Manço gibi bir isme nasıl düşman olunur anlamadım ben de@Maskeli Fedai sen hakikaten Barış Manço düşmanısın lan! 😡 Sevmiyorum artık seni...
@Maskeli Fedai Tarkancı oldundan kıskanclını yansıtıyor çünkü Tarkanın kariyeri boyunca o kalitede şarkı yapamadı içinÇok beklersin Bu hafta şutlayalım sandalyeyi kütük dostum @Maskeli Fedai
E hakkımız yeniyo hayatım buralarda ah ahHakkını yemişim sen en azından sadece zibidileri doldurmuştun @Silinmiş Üye @alperuz a okadar laf edipte gidip ecünnüleri stüdyoya doldurmuş ayoll kandırdı bizi 😱😱😱 @kerem @xemrexxx
Şampiyon da Kimse Bilmez de sürünüyor Hala niye devam ettiriliyorlar şaşırtıcıYine iyi reyting aldımı sen takip ettinden bilirsin
Yani sen
@Maskeli Fedai Bende sevmiyorum artık@Maskeli Fedai sen hakikaten Barış Manço düşmanısın lan! 😡 Sevmiyorum artık seni...
@Çiğdem benci mi oldun yoksa kızAaa @alperuz a bilerek laf etmişsin bana ecünnü kötüleyen gibi görünüp stüdyoma ecünnüleri sokabilmek için @serhatt @xemrexxx @kerem @ozmoturk @batuhankaralar
Ekli dosyayı görüntüle 73199