eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon Çeyrek Final Sonuçları

@S.G.A.T.'ın Oyları:

Delikanlım 5
Sarı Çizmeli Mehmet Ağa 4
İsyankar 3
Sil Baştan 2
Sen Sevda Mısın 1

Teknik olarak Buray dahil 5'i de çok iyi şarkılar. Tabi ki Sen Sevda Mısın diğer 4 parçasının epey gerisinde kalıyor.

İlk 4'teki şarkılarının hepsini onlarca kez dinlemişimdir. Delikanlım dışında hiç birinin sanatçıların zirve parçaları olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden ilk sırayı bulmak çok zor olmadı.

Listeyi sıralama yapmanın tüm zorluklarını aklımdan çıkarıp, anlık istekle canımın istediği gibi yaptım.

İnsan hangisine bakacağını şaırıyor :bhr: :bhr: :bhr: @ozgur2113 @kerem @MasacRE @Yiğitt @serhatt @xemrexxx
@xBUGRAx
kimse-bilmez-s%C3%BCleyman-kimdir.jpg

Ekli dosyayı görüntüle 73206
Kız kudurdun yine 😱 :A

@S.G.A.T.'ın Oyları:

Delikanlım 5
Sarı Çizmeli Mehmet Ağa 4
İsyankar 3
Sil Baştan 2
Sen Sevda Mısın 1

Teknik olarak Buray dahil 5'i de çok iyi şarkılar. Tabi ki Sen Sevda Mısın diğer 4 parçasının epey gerisinde kalıyor.

İlk 4'teki şarkılarının hepsini onlarca kez dinlemişimdir. Delikanlım dışında hiç birinin sanatçıların zirve parçaları olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden ilk sırayı bulmak çok zor olmadı.

Listeyi sıralama yapmanın tüm zorluklarını aklımdan çıkarıp, anlık istekle canımın istediği gibi yaptım.
5’i de çok iyi ama nasıl geride kalıyor anlamadım. Ama teşekkürler yine de. :D @S.G.A.T.

• Güldürdün
Reactions: S.G.A.T.
@Maskeli Fedai sen hakikaten Barış Manço düşmanısın lan! 😡 Sevmiyorum artık seni...
Barış Manço gibi bir isme nasıl düşman olunur anlamadım ben de :(

Gerçi sadece pop seven herkesin genel zevki böyle, Erkin Koray ve Selda Bağcan’da da hep aynı kişilerden 1’ler havada uçuşuyordu ve ortak noktaları popçu olmaları :A

@alperuz'un Oyları:

5- Şebnem Ferah
4- Yıldız Tilbe
3- Barış Manço
2- Mustafa Sandal
1- Buray

Bu hafta çok zorlandım, kimsenin hakkına girmemek için iki kez dinledim ve sonuç bu oldu. Hepsi çok iyi şarkılardı, hak eden kazansın.
Yüksek veriyordun son zamanlarda alışmıştım. :( @alperuz

• Üzücü
Reactions: alperuz