Rakiplerin çoğalıyorBundan çok memnunuz
Rakiplerin çoğalıyorBundan çok memnunuz
İzle @MasacRE şampiyon fanıdır mesala dizisine laf ettini görmesinİkiside libidoyu yükseltecek herifler. ? Konu o degil, yanlış olan dizileri.
Bu şarkıyı 1 verdiğim için o kadar üzüldüm kiYüksek veriyordun son zamanlarda alışmıştım. @alperuz
Tarkan'ın şarkılarını Sandalye'nin uyduruk şarkılarıyla kıyaslama lütfen@Maskeli Fedai Tarkancı oldundan kıskanclını yansıtıyor çünkü Tarkanın kariyeri boyunca o kalitede şarkı yapamadı için
@Silinmiş Üye a dizilerimi tanıtıyorumKız kudurdun yine 😱
Şuan ben de üzüldüm. Yüksek vermişsin diye düşünmüştüm.Bu şarkıyı 1 verdiğim için o kadar üzüldüm ki
Dizileri değil parlakları tanıtmışsın kuduruk seni.@Silinmiş Üye a dizilerimi tanıtıyorum
Anam @Çiğdem de kuduruk çıktıİnsan hangisine bakacağını şaırıyor @ozgur2113 @kerem @MasacRE @Yiğitt @serhatt @xemrexxx
@xBUGRAx
Ekli dosyayı görüntüle 73206
Bu ne güzel bir oylama ya.@ozgur2113'un Oyları:
4 puan: Şebnem Ferah
3 puan: Yıldız Tilbe
2 puan: Barış Manço
1 puan: Mustafa Sandal
@S.G.A.T. harikasın tatlım, bayağı sevimlileşmeye başladın.@S.G.A.T.'ın Oyları:
Delikanlım 5
Sarı Çizmeli Mehmet Ağa 4
İsyankar 3
Sil Baştan 2
Sen Sevda Mısın 1
Teknik olarak Buray dahil 5'i de çok iyi şarkılar. Tabi ki Sen Sevda Mısın diğer 4 parçasının epey gerisinde kalıyor.
İlk 4'teki şarkılarının hepsini onlarca kez dinlemişimdir. Delikanlım dışında hiç birinin sanatçıların zirve parçaları olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden ilk sırayı bulmak çok zor olmadı.
Listeyi sıralama yapmanın tüm zorluklarını aklımdan çıkarıp, anlık istekle canımın istediği gibi yaptım.
Kız kıskanılcak neyi var bu zibidinin
@ozmoturk muhteşemsin tatlım, ilaç gibi geldi.
Yeni gününde 2.sezon görür şampiyonŞampiyon da Kimse Bilmez de sürünüyor Hala niye devam ettiriliyorlar şaşırtıcı