Maskeli Fedai
Favori Üye
Kullan senŞimdi ben oy kullanırım kesin elenirsin.![]()
Bu şarkıyla mı.@ozgur2113 eleneceksin![]()
Oy kullansam tam veririm deBu şarkıyla mı.![]()
Tabi ki de kullanacaksın. Seni Sevmiyorum Artık ne zaman deyip duruyordun.Oy kullansam tam veririm deİşte kullanır mıyım bilmiyorum
![]()
Turnusol görevi görecek şarkı. Tam puan vermeyenleri engelleyecektim ama bu çok ağır olur sanırım. Yaparız bir şeyler.Bu hafta Türk müzik tarihinin iki büyük efsanesinin ilk ve tek, eşsiz düetiyle kulaklara ve gönüllere hitap ediyoruz. Sözleri Aşık Veysel’e ait olan dillere destan parçayı seslendiren Barış Manço ve Cem Karaca iken, arkaplanda müzikte ise Kurtalan Ekspress ve Cahit Berkay gibi isimler bulunuyor.
Bu hafta çok güzel şarkılar var bakalım kim elenecek umarım bu haftayı da atlatırım![]()
Sen niye yarışmadın bu sezon![]()
Bilemiyoz valla nasıl oy verecem bilmiorum vallahi
Çok pis sırıtıyorsun niyeyse ürkütüyorsunÇok iyi aldın benden umarım karşılığını alırız![]()
Jantiye de güzel puan verOy kullansam tam veririm deİşte kullanır mıyım bilmiyorum
![]()
Bu hafta çok zorlu be.Oylarımı kullandım, çok iddiasız bir hafta olmuş. 11. haftaya kadar çok çok fazla iyisini görmüştük, şaşırdım gerçekten...![]()
Sen hic tanitim yapmazdin hayirdir?Bu hafta Türk müzik tarihinin iki büyük efsanesinin ilk ve tek, eşsiz düetiyle kulaklara ve gönüllere hitap ediyoruz. Sözleri Aşık Veysel’e ait olan dillere destan parçayı seslendiren Barış Manço ve Cem Karaca iken, arkaplanda müzikte ise Kurtalan Ekspress ve Cahit Berkay gibi isimler bulunuyor.
Oylarımı kullandım, çok iddiasız bir hafta olmuş. 11. haftaya kadar çok çok fazla iyisini görmüştük, şaşırdım gerçekten...![]()
Gecen sezonun 11. haftasina göre cok sönük maalesef. Gercekten 11. hafta olduguna inanamiyorum. Sanirirm bu sezon gectigimiz iki sezona göre yarisilmasi cok daha kolay bir sezon oldu.Bu hafta çok zorlu be.![]()
Gecen sezonun 11. haftasina göre cok sönük maalesef. Gercekten 11. hafta olduguna inanamiyorum. Sanirirm bu sezon gectigimiz iki sezona göre yarisilmasi cok daha kolay bir sezon oldu.
İlginç bir rüşvet bence kabul etmelisin @keremFikrini içine at sen tam puan ver sana Muratın çıplak fotosunu atacağım çırılçıplak![]()
Ikimizin kurban edilecegi haftaydi dogru. Sansi olan kaldi.Benim haftamdı 11...
Sen yüksek puan ver sana atayım
Yok ben almayayim, istersen bu rüsveti sana teklif etsin.