eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon 11. Hafta

Bu hafta Türk müzik tarihinin iki büyük efsanesinin ilk ve tek, eşsiz düetiyle kulaklara ve gönüllere hitap ediyoruz. Sözleri Aşık Veysel’e ait olan dillere destan parçayı seslendiren Barış Manço ve Cem Karaca iken, arkaplanda müzikte ise Kurtalan Ekspress ve Cahit Berkay gibi isimler bulunuyor.

Bu hafta Türk müzik tarihinin iki büyük efsanesinin ilk ve tek, eşsiz düetiyle kulaklara ve gönüllere hitap ediyoruz. Sözleri Aşık Veysel’e ait olan dillere destan parçayı seslendiren Barış Manço ve Cem Karaca iken, arkaplanda müzikte ise Kurtalan Ekspress ve Cahit Berkay gibi isimler bulunuyor.
Turnusol görevi görecek şarkı. Tam puan vermeyenleri engelleyecektim ama bu çok ağır olur sanırım. Yaparız bir şeyler. :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Oylarımı kullandım, çok iddiasız bir hafta olmuş. 11. haftaya kadar çok çok fazla iyisini görmüştük, şaşırdım gerçekten... :(

• İlginç
  • Beğendim
Reactions: kerem and Özgür
Sen hic tanitim yapmazdin hayirdir? :A

• İlginç
  • Beğendim
Reactions: Özgür and Yiğitt